A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Тільки пам'ять не сивіє, вічно житиме в віках

«Тільки пам'ять не сивіє, вічно житиме в віках», під такою назвою в селах Саварка та Лютарі 30 січня 2021 року було проведено ряд масових заходів приурочених визволенню сіл від нацистських  загарбників. Заходи були організовані працівниками культури Артеменко В.І., Білашова Т.О., Силенко А.П., за підтримки старости Саварського старостинського округу Артеменко Г.В.. Активну участь прийняли вчителі Саварського НВК.  Було покладено квіти до меморіалів загиблих односельців, а також до братської могили загиблих при визволенні сіл. В приміщенні Саварської бібліотечної філії відбулася презентація книжкової виставки «Доки живемо – пам’ятаємо». Також проведено годину пам’яті, ведучими були Білашова Т.О., та Артеменко В.І.. На заході виступила староста Саварського старостинського округу Артеменко Г.В., яка розповіла про участь жителів сіл у визволенні нашої Батьківщини та надала інформацію про кількість мобілізованих і загиблих.  На жаль, час забрав всіх ветеранів, які повернулися з війни але була можливість переглянути відео (1991 року) на якому ще живі ветерани діляться своїми спогадами. Це саварчанин Григоренко І.І., який пропрацював після війни 25 років головою колгоспу та житель с.Лютарі Мостепан П.І, який працював завгоспом.  На жаль в історії нашого народу багато трагічних сторінок але такі дні, як День визволення на те, що все погане минає.

12:40 30.01.2021

Історичний хроноскоп

Сьогодні,29 січня, у бібліотечній філії с. Дибинці відбувся захід,історичний хроноскоп "...Від того дня пройшло багато літ...",де були присутні учні Дибинецького НВК,соціальний педагог ,практичний психолог Шнуренко Н.В.,завідуючі клубною та бібліотечною філіями Лихошва В.В., Шнуренко Н.М.,староста Дибинецького старостинського округу Шнуренко В.І.

16:05 29.01.2021

Визначено найкращого вчителя математики Київської області

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» Ольгу Іванівну Хмельову, вчителя математики Богуславського академічного ліцею № 1. Пройшовши серйозні професійні випробування, Ольга Іванівна визнана найкращим вчителем математики Київської області.

13:55 29.01.2021

Пам'яті жертв голокосту

Сьогодні, 27 січня, в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту- трагедії, яка увійшла в історію, як часи найжорстокішого, наймасовішого знищення мирного населення лише через приналежність до тієї чи іншої національності. 

16:50 27.01.2021

Опитування департаменту освіти і науки Київської ОДА

Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації в рамках обласного проєкту «Якісне харчування – здорова дитина» започатковує опитування щодо якості харчування в закладах загальної середньої освіти Київської області з метою його покращення.

10:24 16.01.2021

ДПА 9 клас

У 2020/2021 навчальному році учні 9-х класів складатимуть державну підсумкову атестацію у закладі освіти в письмовій формі.

10:12 16.01.2021

Що таке якісна дошкільна освіта та Ключові показники якості дошкільної освіти

Міністерством освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти, ЮНІСЕФ та Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» розроблено матеріали щодо ключових показників якості дошкільної освіти, критерії їхнього досягнення та впровадження в розрізі щоденної діяльності дітей.  Матеріали опубліковано на сайті МОН.

10:19 15.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень