A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Lviv Kawai Christmas 2020

Дата: 26.01.2021 08:32
Кількість переглядів: 122

Час на карантині не пройшов марно і дав змогу пережити нам прекрасні, хвилюючі моменти!

Учні КЗ" Богуславська школа мистецтв" Карабіненко Іван та Карабіненко Аріна взяли участь у ІІ Міжнародному дистанційному онлайн конкурсі юних піаністів  Lviv Kawai Christmas 2020.
На цих чудових мистецьких змаганнях юні піаністи  усього світу мали можливість показати свій талант та наполегливу працю. 
Впродовж минулих двох тижнів ми поринули у творчу атмосферу, спостерігаючи за участю кожного конкурсанта на каналі YouTube, а також чекаючи на оцінки професійного журі під виступами наших учнів. 
Конкурсні номери оцінювали найкращі концертуючі піаністи світу, професори та викладачі фортепіано з Аргентини, України, Польщі, Німеччини, Італії, Китаю, Туреччини, США, Латвії, Бразилії, Японії, Румунії, Молдови, Литви. 
Це справжнє свято, яке піднімало настрій під час карантину і спонукало дітей слухати й аналізувати виступи інших, що дало змогу побути в атмосфері справжнього живого мистецтва. 

https://www.youtube.com/channel/UCx3g5-8cDH1DyJNwfPc4yQw

Отримати оцінки такого професійного журі - це великий стимул працювати далі та натхнення для подальших творчих досягнень!
За результатами конкурсу Карабіненко Іван посів почесне третє місце, а Карабіненко Аріна стала дипломантом конкурсу!
Вітаємо учасників конкурсу, їх батьків та викладача Павліченко Людмилу Олександрівну із заслуженою перемогою та бажаємо творчих злетів!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень