A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

НА КИЇВЩИНІ СТАРТУВАЛИ ТВОРЧІ ЗМАГАННЯ УЧНІВ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ В РАМКАХ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «ДЕБЮТ»

14 березня на Київщині стартували творчі змагання учнів мистецьких шкіл сфери культури області. Змагання проходять в межах оновленого мистецького проєкту – Обласного конкурсу дитячої творчості «Дебют», який заснований департаментом культури та туризму Київської ОВА. Мета конкурсу – виявлення, заохочення, підтримка та підвищення творчої активності обдарованих і талановитих дітей, у тому числі дітей з особливими освітніми потребами. Цього року, враховуючи режим воєнного стану, у 9 з 13 номінацій конкурсні прослуховування і перегляди протягом декількох місяців відбуватимуться дистанційно. Всім учасникам бажаємо натхнення і успішних виступів.

09:40 18.03.2024

Музичний розвиток дітей дошкільного віку

15.03.2024 року на базі Богуславського ЗДО (ЦРД) №4 «Казка» відбувся методичний захід «Практичне заняття»  з теми: “Музичний розвиток дітей дошкільного віку через призму інноваційних технологій”, в ході якого було розглянуто та обговорено ряд питань:

13:20 15.03.2024

Обдаровані діти - гордість Богуславщини!

Ще один один крок, ще одна стежина до пошуку, пізнання і утвердження істини – істини у становленні особистості. І все це відбувається тоді, коли дуже прагнеш і усвідомлюєш свою участь у майбутньому нашої держави, в ії інтелектуальному розвитку, у створенні нової економічної політики, вивченні та популяризації ії найкращих надбань.

09:02 14.03.2024

Юнаки ОЗО Богуславське НВО "Ліцей #3- МАН" представлять громаду в районному етапі "Пліч-о-пліч" з волейболу

13 березня 2024 року в ОЗО Богуславському НВО «Ліцей № 3 – МАН» відбулися змагання ІІ (територіального) етапу «Пліч-о-пліч» Київських обласних ігор серед дітей «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» під девізом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

19:30 13.03.2024

Стань учасником у створенні книги "ДІТИ ВІЙНИ"

Національна спілка письменників України ініціювала видання книги «Діти війни», до якої увійдуть поетичні, прозові твори та малюнки дітей з усіх населених пунктів Київщини, які пережили окупацію у лютому-березні 2022 року.

10:35 13.03.2024

Семінар-практикум: яким може бути STEM-урок математики та фізики

12.03.2024 року на базі ОЗО Богуславський НВО «Ліцей №3- МАН» відбувся семінар - практикум для вчителів фізики та математики з теми: «Формування математичних компетентностей під час використання лінійної функції при розв’язуванні компетентнісних задач, лабораторних робіт з фізики (визначення залежності між силою тертя- ковзання і силою тяжіння під час руху тіла по горизонтальній поверхні) в творчих завданнях на STEM-уроках». 

16:25 12.03.2024

«Звитяжна Київщина: хроніка героїзму» - 2024

Комунальний заклад Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді» презентував е-версію Альманаху – 2024 «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму» – другого випуску збірника, який укладено за матеріалами дослідницьких проєктів учасників пошуково-дослідницької експедиції «Нескорена Україна».

14:25 07.03.2024

Мобільна група психосоціальної підтримки населення провела перше засідання

З метою реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" ініційованою першою леді України Оленою Зеленською та регіонального пректу "Нейромережа Київщини" 6 березня на базі КУ "ІРЦ" відбулося засідання мобільної групи психосоціальної підтримки населення Богуславської громади. В ході зустрічі  обговорили напрямки роботи та склали план роботи.

10:18 07.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень