A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Міністерство молоді та спорту запрошує активну й згуртовану патріотичну молодь до участі у Всеукраїнському вишколі «Гвардієць»!

Відповідно до пункту 1.14 розділу 1 календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання на 2024 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 14 березня 2024 року № 1580 (зі змінами), Міністерство молоді та спорту України спільно з Національною гвардією України та управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації з 12 по 16 серпня 2024 року проводитимуть у Львівській області Всеукраїнський вишкіл «Гвардієць». Метою заходу є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, а також відпрацюванню військових навиків, зокрема ознайомлення з особливостями служби у лавах Національної Гвардії України.

11:04 25.07.2024

Оголошено ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України

Метою проведення конкурсу є культурно-освітній розвиток, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, збереження культурної спадщини Українського народу, соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку.

10:58 25.07.2024

«СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA»

Громадська організація «КРАЄЗНАВЧО-КУЛЬТУРНЕ ТОВАРИСТВО «Д.І.Я» проводить Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для дітей та підлітків «СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA». Даний проєкт присвячений сучасним історіям успіху та подолання труднощів українцями з інвалідністю та постраждалими від війни.

15:12 17.07.2024

Оголошено тестування на знання Конституції України

З нагоди 28-ї річниці прийняття Конституції України, освітня платформа Національного фестивалю «Код Нації» оголошує про проведення Тестування на знання Конституції України. Запрошуємо всіх охочих випробувати свою ерудицію та перевірити знання щодо фундаментальних принципів нашої Держави.

16:10 02.07.2024

IV щорічний Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Співпраця органів влади, бізнесу та організацій громадянського суспільства – наріжний камінь функціонування будь-якої сучасної держави. Повномасштабна війна лише збільшує кількість викликів, на які можливо відповісти виключно у співпраці між різними секторами. Розкажіть про свою історію співпраці з представниками інших секторів заради спільної справи. Які важливі проєкти допомогла реалізувати така взаємодія?

15:33 02.07.2024

Конкурс на здобуття премії ім. Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва

Державний комітет телебачення і радіомовлення України проводить прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2024 рік (далі – Премія).

14:45 02.07.2024

Визначено переможця конкурсного відбору на посаду директора ОЗО Богуславський академічний ліцей №1

26 червня 2024 року в актовій залі соціально-гуманітарного управління ВК БМР відбувся заключний, ІІІ етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ОЗО Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області.

17:12 26.06.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень