A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Запобігання дитячому травматизму та правопорушень тримаємо на контролі

Ніхто не думав, що на сьогоднішні покоління випадуть серйозні і небезпечні випробування у вигляді військових дій. Випробування на стійкість, вміння тримати удар, витримку, відданість своїм переконанням. Від постійних повітряних тривог та нервового виснаження дорослі шукають порятунку в роботі, читанні художньої літератури, спілкуванні з колегами, намагаючись спіймати позитив та затримати його в своїх думках.

16:43 23.01.2024

День соборності, свободи і єднання

Історія будь–якого народу має дати, періоди, які є вирішальними і доленосними в його житті. В українському національному календарі одне з провідних місць посідає дата 22 січня, адже саме цього дня у 1919 році проголошено Акт Злуки (об’єднання) українських земель в єдину Україну.  Свято Соборності нагадує нам, що Україна – неподільна, що немає окремої Східної та Західної України, а що у нас єдина держава, і ми – єдиний народ!

15:51 22.01.2024

Нам є ким пишатися, нам є кого пам’ятати…

Ранок 24 лютого 2022 року назавжди змінив наше життя: початок злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. .

12:59 16.01.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

З метою формування ефективної моделі розвитку фізичної культури і спорту у закладах загальної середньої освіти Київщини з грудня 2023 до червня 2024 року під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» проходять всеукраїнські змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».  

16:43 15.01.2024

Жодні слова не зменшать душевний біль від втрати...

Колектив соціально-гуманітарного управління ВК БМР висловлює щирі співчуття колегам, вчителю ОЗО Богуславський ліцей #2 Васильченку Володимиру Анатолійовичу та логопеду Богуславського ЗДО (ЦРД) #1 "Малятко" Васильченко Наталії Володимирівні, з приводу загибелі їх сина, захисника України – МАКСИМА.

12:38 06.01.2024

Підвищення зацікавленості та мотивації до навчання на уроках англійської мови в умовах НУШ

       26.12.2023 року у режимі он-лайн відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови з теми: "Підвищення зацікавленості та мотивації до навчання на уроках англійської мови в умовах НУШ". Досвідом своєї роботи поділилася вчитель опорного закладу освіти Богуславський академічний ліцей №1 Вікторія Запоріжська. Вона розказала колегам, як ефективно навчати учнів читанню, аудіюванню, письму та говорінню на уроках англійської мови. Для цього вона використовує різноманітні електронні тренажери та он-лайн платформи. До обговорення також долучилися Т. Прядко (вчитель ОЗО БАЛ №1), А.Музиченко (вчитель Шупиківської філії Богуславського ліцею №2), Ю.Колісник (вчитель Хохітвянської гімназії), А.Василєва (вчитель Богуславського ліцею №2), які поділилися практичним досвідом мотивування учнів до вивчення іноземної мови. У співпраці швидко та продуктивно пролетів час семінару, кожен отримав елемент нового практичного досвіду.

15:43 26.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень