A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Засідання спільноти вчителів мистецьких дисциплін

30 жовтня на базі Хохітвянської гімназії відбулося засідання спільноти вчителів мистецьких дисциплін. Тема засідання: "Формування предметних мистецьких компетентностей школярів, у процесі вивчення дисциплін художньо-естетичного циклу". На засіданні було обговорено ряд питань, ключовим з яких було питання "Форми та методи роботи вчителів мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання".

10:55 30.10.2020

Семінар-практикум вчителів англійської мови

29 жовтня 2020 жовтня на базі Богуславського академічного ліцею №1 в онлайн-режимі відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови ОТГ та району за темою «Використання сучасних інструментів та платформ для забезпечення ефективного дистанційного навчання».

10:40 29.10.2020

Засідання обласного майстер-класу вчителів інформатики

29 жовтня на базі Богуславського академічного ліцею №1 відбулось засідання обласного майстер-класу вчителів інформатики на тему «Формування інформаційно-комунікаційних компетентностей молодших школярів на уроках інформатики в умовах реформування початкової освіти (НУШ)».

10:22 29.10.2020

Семінар вчителів фізичної культури

29 жовтня на базі Академічного ліцею №1 відбувся навчальний семінар вчителів фізичної культури на тему: "Удосконалення техніки ведення м'яча під час вивчення модуля "Футбол". Першим питанням семінару було "Організація дистанційної роботи вчителів фізичної культури в умовах карантину". Пугачевська Дар'я Олексіївна вчитель фізичної культури Академічного ліцею №1 презентувала свій досвід роботи в умовах дистанційного навчання та виступила з доповіддю! Друга частина семінару, була проведена на свіжому повітрі. Вчитель фізичної культури Академічного ліцею №1, Хубаєв Максим Віталійович, провів навчальний практикум з вчителями фізичної культури, де показав нові техніки ведення та зупинки м'яча. Кульмінацією семінару, була гра у футбол, в якій кожен учасник боровся за перемогу. Методист соціально-гуманітарного управління Наталія Ковальова дала рекомендації і підвела підсумки навчального семінару.

10:19 29.10.2020

Навчальний семінар з предмету Захист України

29 жовтня на базі Академічного ліцею № 1 відбувся навчальний семінар з предмету Захист України на тему: Автомат. Поняття про будову автоматичної зброї, роботу її частин та механізмів. Олег Миколайович Лук'янченко, вчитель Богуславського НВО "Ліцей №3 МАН" почав свій виступ з теоретичної частини в якій розповів історію виникнення зброї, показав відеопрезентації, та перейшов до практичної частини. Ознайомивши спільноту з автоматом Калашника, кожен мав змогу, особисто розібрати і зібрати його.

10:12 29.10.2020

Засідання вчителів 1-х класів

28 жовтня 2020 року на базі Богуславського ліцею №2 відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів 1 класів на тему «Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня».

10:04 28.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень