A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Засідання РМО

Дата: 30.10.2020 10:55
Кількість переглядів: 119

30 жовтня на базі Хохітвянської гімназії відбулося засідання спільноти вчителів мистецьких дисциплін. Тема засідання: "Формування предметних мистецьких компетентностей школярів, у процесі вивчення дисциплін художньо-естетичного циклу". На засіданні було обговорено ряд питань, ключовим з яких було питання "Форми та методи роботи вчителів мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання".

Катя Савченко - вчитель Богуславського НВО"Ліцей № 3 МАН" виступила з доповіддю та поділилась досвідом роботи, кожен з вчителів мав змогу висловити свою думку. Наступна частина засідання мала творчий характер, вчителі поринули у світ мистецтва Бароко, познайомилися з особливостями стилю.

Ольга Сидоренко - вчитель Хохітвянської гімназії, підготувала ряд цікавих історичних фактів, відеопрезентації та креативних завдань. Леся Чернейчук - вчитель музичного мистецтва Хохітвянської гімназії, перевтілила колег у придворних та продемонструвала танцювальні елементи Менуета. Кульмінацією засідання було виготовлення дизайнерського костюма епохи бароко. Всі види діяльності даного засідання мали навчальний, виховний та розвивальний характер. Методист соціально-гуманітарного управління Наталія Ковальова підвела підсумки засідання та надала рекомендації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень