A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Свято Андрія

З–поміж великої кількості зимових свят найочікуванішим та найвеселішим завжди був і залишається день Святого Андрія  (13 грудня), коли, за українським звичаєм, люди збираються разом на веселих вечорницях, влаштовуючи забави, веселощі, ворожіння. Таке свято відбулось і у  клубній філії с. Розкопанці, на яке завітали начальниця  відділу культури молоді та спорту Куценко Т.В, директорка БККЗ "Будинок культури" Старинець Я.Ю та директорка КЗ "Публічна бібліотека" Добровольська Г.С. Казковим ельфом з резиденції Святого Миколая, яка розташована в Будинку культури м.Богуслав, була передана скринька, де кожен має змогу написати листа зі своїми мріями і неодмінно під Новий рік бажання здійсняться!

08:59 16.12.2020

Українські вечорниці на Андрія

З метою ознайомлення учнів з проведенням давнього народного звичаю українських вечорниць на Андрія та обрядами ворожіння й кусання калити, традиційно, в закладах освіти проведено тематичні заходи.

16:30 14.12.2020

Фестиваль-конкурс "Соняшник"

12 грудня пройшов Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс дитячої, юнацької та студентської творчої молоді "Соняшник", на якому учениця 2 класу фортепіано Бондаренко Віра зайняла перше місце (клас Казуткіної Віри Іванівни). Для дівчинки ця перемога стала собливо приємною, адже це був її дебютний конкурс у якості піаністки.

12:17 12.12.2020

Резиденція Святого Миколая

В рамках відкриття Резиденцій Св. Миколая в клубних закладах БККЗ "Будинок культури" Богуславської міської ради 11 грудня 2020 року відбулося обрядове дійство "Пророк Наум, настав на ум!"/до Дня пророка Наума/ в сільській клубній філії с. Хохітва.

18:21 11.12.2020

Свята новорічного циклу

Відкриття резиденції Св. Миколая в сільській клубній філії села Киданівка БККЗ "Будинок культури" Богуславської міської ради під час етнографічного заходу "Вечорниці на Варвари" (до Дня Св. Варвари), який відбувся 9 грудня.

16:58 10.12.2020

Резиденція Святого Миколая

Резиденція Святого Миколая сьогодні розпочала свою роботу на Богуславщині. Всі бажаючі віднині і до 18 грудня зможуть написати та надіслати листа Миколаю у приміщенні Будинку культури. У зв'язку з карантинними обмеженнями, масові заходи проводитися не будуть. Однак, відвідати резиденцію Святого Миколая можна буде кожного дня: у будні з 16:00 до 19:00, а у вихідні - з 14:00 до 17:00. До того ж, там також розміщена виставка – такий собі культурний екскурс в історію творчості, присвячений нашому земляку, всесвітньовідомому диригенту Олександру Кошицю. До слова, самі ж листи відвідувачі зможуть написати за партою, за якою він навчався духовенству.

14:56 09.12.2020

Засідання колегії відділу освіти та робоча нарада керівників закладів освіти

08 грудня 2020 року на базі Богуславського НВО "Ліцей#3-МАН" відбулося засідання колегії відділу освіти соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради та робоча нарада керівників закладів освіти Богуславщини.

17:41 08.12.2020

"Свято дівочої долі"

8 грудня в сільській клубній-філії села Біївці БККЗ "Будинок культури" Богуславської міської ради відбувся захід під назвою "Свято дівочої долі" /до Дня Святої Катерини/, на який завітали начальник відділу культури, молоді та спорту Т.В.Куценко та казкові герої із скринькою для листів Св.Миколаю. Відтепер громадська приймальня діє і в селі Біївці (до 18 грудня).

16:14 08.12.2020

Щиро вітаємо

8 грудня святкує свій ювілей Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії ім.Т.Шевченка, член Національної спілки театральних діячів України, Головний диригент Національного президентського симфонічного оркестру України, професор Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, поет та наш земляк  Василь Якович Василенко (Vasyl Vasylenko).

15:43 08.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень