A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Засідання колегії та нарада керівників закладів освіти

Дата: 08.12.2020 17:41
Кількість переглядів: 109

08 грудня 2020 року на базі Богуславського НВО "Ліцей#3-МАН" відбулося засідання колегії відділу освіти соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради та робоча нарада керівників закладів освіти Богуславщини.

У засіданні колегії взяли участь: голова Богуславської міської ради В.Хоменко, начальник соціально-гуманітарного управління О.Поліщук, начальник відділу освіти О.Духан, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

На порядок денний виносилися наступні питання:

1). «Про стан охоплення дітей і підлітків шкільного віку навчанням».
2). «Про обговорення проекту Програми розвитку системи освіти Богуславської ОТГ на 2021 рік».
3). «Про обговорення проекту Програми організації харчування учнів та вихованців закладів освіти Богуславської ОТГ на 2021 рік».
4) «Про підсумки зовнішнього незалежного оцінювання в закладах освіти Богуславської ОТГ у 2020 році та підготовку до ЗНО і ДПА у 2021 році».
5). «Про встановлення надбавки до посадового окладу педагогічним працівникам закладів освіти та інших установ Богуславської міської ради, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції та міського бюджету з 01.12.2020 по 31.12.2020».

За результатами роботи колегії, з розглянутих питань прийняті рішення, спрямовані на удосконалення функціонування і діяльності закладів освіти Богуславщини.

Порядок денний робочої наради передбачав розгляд низки актуальних питань в галузі освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень