A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

2-ге засідання конкурсної комісії

16 березня 2021 року відбулося 2 (друге) засідання конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора КЗ "Музеї історії Богуславщини" Богуславської міської ради, під час якого кандидатами були представлені проекти програм розвитку комунального закладу "Музеї історії Богуславщини" на один і п'ять років, а також проведена співбесіда. Згідно рішення конкурсної комісії переможцем конкурсу на посаду директора "Музеї історії Богуславщини" Богуславської міської ради було визначено Гуменюка Андрія Олеговича. 

14:22 16.03.2021

Ми вшановуєм пам'ять Шевченка

Традиційно, український народ, у цей весняний час звертається до постаті геніального поета - Тараса Шевченка, який належить до найбільших народних поетів, яких тільки знає всесвітня історія літератури, постать, яка у своїй величі була, є і залишається ні з чим незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення.

08:53 11.03.2021

Відбулося 1-ше засідання конкурсної комісії

09 березня 2021 року було проведено  1 (перше) засідання конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора КЗ "Музеї історії Богуславщини" Богуславської міської ради, під час якого було обрано голову конкурсної комісії, визначення способу голосування, розглянуто документи поданих кандидатів, а також визначено дату, час та місце проведення другого засідання.

16:32 09.03.2021

Міжнародний жіночий день

5 березня 2021року працівники культури Тептіївського старостинського округу Л.Доник, Л.Марієва, А.Колобова разом із старостою Л.Руленко та підприємцем В.Царенко з найщирішими словами подяки та подарунками привітали найстарших жінок сіл Тептіївка та Дешки: Марію Антонівну Буценко, Тетяну Федорівну Кравченко, галину Панасівну Півторацьку та параску Явтухівну Поправку. Сльози радості були у кожної на очах, а їм так небагато треба, потрібна лишу увага.

13:38 05.03.2021

День відкритих дверей

Факультет радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем (факультет РЕКС) запрошує цьогорічних вступників, учителів та батьків на День відкритих дверей. Зустріч буде присвячена освітнім програмам:

12:39 05.03.2021

Круглий стіл

02 березня 2021 року на базі К У "Інклюзивно-ресурсний центр" Богуславської міської ради було проведено засідання за круглим столом з теми: "Робота асистента вчителя в інклюзивному класі". Для участі в заході були запрошені асистенти вчителів ЗЗСО Богуславської ОТГ. Директор  ІРЦ Шелудько Л. А. ознайомила присутніх із нормативно-правовою базою асистента вчителя, звернула увагу на завдання, обов'язки та права цієї категорії педагогічних працівників, на форми ведення ділової документації для роботи асистента вчителя. В ході роботи засідання присутні мали змогу обмінятися досвідом роботи та обговорили форми, методи організації навчально-виховного процесу дітей з ООП. Фахівці КУ "ІРЦ" надавали консультативну допомогу присутнім у вирішенні проблемних ситуацій.

09:05 04.03.2021

Пожежі краще запобігти

26 лютого 2021 року в Богуславському районному центрі дитячої та юнацької творчості Богуславської районної ради Київської області  був проведений конкурс дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти» серед навчальних закладів Богуславського ОТГ.

16:48 26.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень