A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Пожежі краще запобігти

Дата: 26.02.2021 16:48
Кількість переглядів: 108

26 лютого 2021 року в Богуславському районному центрі дитячої та юнацької творчості Богуславської районної ради Київської області  був проведений конкурс дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти» серед навчальних закладів Богуславського ОТГ.

Визнати переможцями:

Номінація «Художня творчість»

І вікова категорія (6-10 років)

І місце – Матяш Вікторія, учениця 4-А класу Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», за роботу «Всім малятам треба знати, що з вогнем не можна гратись!».

ІІ місце розділили – Шарін Руслан, учень Тептіївського НВК, за роботу «Сірники не іграшка, вогонь не забава»  та Химченко Вікторія, учениця Дибинецького НВК, за роботу «Небезпечна гра»

ІІІ місце розділили – Ахвердієва Рімма, учениця 1-А класу Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», за роботу «Бережіть природу від пожежі» та Ольоленко Владислав, учень 1 класу Вільховецької гімназії, за роботу «Ліс наш дім – вогню не місце в нім».

ІІ вікова категорія (11-14 років)

І місце – Красюк Аліна, учениця 8-В класу Богуславського академічного ліцею № 1,  за роботу «Завжди прийдуть на допомогу», керівник Середа І.В. та Свистун Аліна учениця Богуславського ліцею № 2, за роботу «Моя професія рятувальник»

ІІ місце розділили – Федусенко Юрій, учень 9 класу Ісайківського НВК, за роботу «Хочу стати пожежником-рятувальником» та Лінська Ілона, учениця Саварського НВК, за роботу «На сторожі вогню».

ІІІ місце розділили – Гура Вікторія, учениця Саварського НВК, за роботу «Сірники – не іграшки» та Антонюк Поліна, учениця 7 класу Богуславського ліцею № 2, за роботу «Пожежні воїни».

ІІІ вікова категорія (15-18 років)

ІІ місце – Демченко Марія, учениця Богуславського ліцею № 2, за роботу «Пожежі краще запобігти»

Номінація «Декоративно-прикладна творчість»

І вікова категорія (6-10 років)

І місце розділили – Остапенко Ірина, учениця 3-А класу Богуславського академічного ліцею № 1, за роботу «Бережіть природу від вогню» та Влад Марк, учень 4-Г класу Богуславського академічного ліцею № 1, за роботу «Пожежі краще запобігти».

ІІ місце – Вірченко Поліна, учениця 1 класу Мисайлівської гімназії, за роботу «Вогнегасник».

ІІІ місце – Василенко Ярослава, учениця 1-А класу Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», за роботу «Важлива професія – рятувальник».

Малюнки переможців будуть направлені на 2 етап – обласний. Переможців було нагороджено грамотами. Богуславський РС ГУ ДСНС України щиро дякує всім учасникам конкурсу та вітає переможців.

Начальник Богуславського РС ГУ ДСНС

України у Київській області

полковник служби цивільного захисту                 Володимир ПОНОМАРЕНКО

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень