A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Конкурс

Нещодавно Національною спілкою кобзарів України, Департаментом культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, міською радою, Національним заповідником «Хортиця», Запорізьким обласним краєзнавчим музеєм було проведено дистанційний VI Всеукраїнський конкурс-фестиваль "Хортицький Кобзар", присвячений 207-ій річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка. 

14:53 06.04.2021

Конкурс

З 26 по 28 березня 2021 року проходив IX Всеукраїнський  конкурс-огляд юних піаністів імені Олени Вериківської. Щорічно перегляд виступів проводився у Київській муніципальній академії музики імені Р. М. Глієра, але інноваційність конкурсу-2021 полягала в його форматі, адже прослуховування виступів відбувалися дистанційно – безпечно для конкурсантів, членів журі та поціновувачів класичної музики.

09:16 02.04.2021

Конкурс

Нещодавно у Рівному з нагоди 150-ї річниці від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки відбувся І Відкритий конкурс дитячої та учнівської творчості "Лесин промінь"!

08:34 31.03.2021

ГИРЬОВИЙ СПОРТ

На початку березня відбувся відкритий чемпіонат Київської області з гирьового спорту, який проходив у спорткомплексі Національного університету біотехнологій і природокористування України (організатор - Союз гирьового спорту України), участь у якому взяв і представник від Богуславської міської територіальної громади МЕДВЕДЕНКО РУСЛАН ВОЛОДИМИРОВИЧ - майстер спорту України з гирьового спорту (2019р.), зайнявши І місце (серед 120 спортсменів!) виконавши вправу "поштовх довгим циклом".

10:40 30.03.2021

Конкурс

Впродовж лютого у м.Рівне проходив Всеукраїнський мистецький онлайн конкурс-фестиваль "Музичні акварелі", організаторами якого є Рівненське обласне відділення національної Всеукраїнської музичної спілки та Національна спілка художників України, співорганізатори - Інститут мистецтв РДГУ, кафедра основ архітектурного проєктування, конструювання та графіки Національного університету водного господарства та природокористування України.

14:09 24.03.2021

БКСЗ "Колос" БМР

Дякуючи підтримці депутата Київської обласної ради Татояну А.Г. триває підготовка футбольного поля Базового комунального спортивного закладу "Колос" Богуславської міської ради до майбутніх стартів.

13:33 23.03.2021

Робоча нарада

Згідно плану роботи міського голови Богуславської громади та соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради 18.03.2021 року відбулася робоча нарада під головуванням голови міської ради В.Хоменка з керівником КНП БМР БЦПМСД В. Пивовар та керівниками соціально-гуманітарного управління – О. Поліщук, О. Духан, Т. Куценко.

12:21 18.03.2021

Онлайн-опитування

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» в партнерстві з ГО «Центр кращого Інтернету» за підтримки Програми досліджень свободи Інтернету «Counterpart International» проводить онлайн-опитування серед представників адміністрації закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників та батьків учнів чи осіб, які їх замінюють. Метою опитування є оцінювання наявної ситуації в галузі кібербезпеки та розроблення заходів щодо попередження проблем конфіденційності персональних даних і порушень прав людини в Інтернеті.

16:29 17.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень