A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Конкурс

Дата: 02.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 116

З 26 по 28 березня 2021 року проходив IX Всеукраїнський  конкурс-огляд юних піаністів імені Олени Вериківської. Щорічно перегляд виступів проводився у Київській муніципальній академії музики імені Р. М. Глієра, але інноваційність конкурсу-2021 полягала в його форматі, адже прослуховування виступів відбувалися дистанційно – безпечно для конкурсантів, членів журі та поціновувачів класичної музики.

Завдяки наполегливості викладачів, таланту та працелюбності учнів, майже щороку КЗ "Богуславська школа мистецтв" бере участь у цьому заході, що приносить свої заслужені плоди. За результатами оцінювання виступів учениця 4 класу Карабіненко Аріна (клас педагога Павліченко Л. О.) стала дипломантом конкурсу!

Дебютували на цих змаганнях і наші наймолодші піаністки: учениця 1 класу  Кравцова Марія (клас педагога Дроздової І. О.) та учениця 1 класу Мруць Євгенія (клас педагога Павліченко Л. О.). Дівчатка змагались у своїй віковій категорії на фестивалі «Весняні нотки», який  є складовою конкурсу імені О. Вериківської. 

Наші учасники гідно витримали два тури змагань – Євгенія отримала диплом за участь, а Марія стала переможницею! Участь у такому серйозному конкурсі дала учням відчути радість творчості, неоціненний досвід і  щасливу нагоду презентувати себе широкому загалу слухачів та досвідченому журі, здобути впевненість у своїх можливостях.

Щиро вітаємо Марійку, Євгенію та Аріну! Бажаємо, щоб ці успіхи стали відправною точкою для нових звершень, хорошим стимулом і мотивацією. Хочеться побажати ніколи не зупинятися на досягнутому і старанно та гідно йти до вершини своїх успіхів, до своїх мрій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень