A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Робоча нарада

Дата: 18.03.2021 12:21
Кількість переглядів: 91

Згідно плану роботи міського голови Богуславської громади та соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради 18.03.2021 року відбулася робоча нарада під головуванням голови міської ради В.Хоменка з керівником КНП БМР БЦПМСД В. Пивовар та керівниками соціально-гуманітарного управління – О. Поліщук, О. Духан, Т. Куценко.

В. Пивовар проінформувала присутніх щодо кількості хворих на ГРЗ, ГРВІ та COVID-19, а також зазначила, що станом на 18.03.2021 в Богуславській громаді підтверджено 7 випадків коронавірусної хвороби у дітей (2006-2018 р.н.).

Начальник відділу освіти О. Духан, зазначила, що перенесення дати проведення весняних канікул, визначених педагогічними радами закладів загальної середньої освіти Богуславської громади, дали позитивні результати та  сприяли попередженню масового розповсюдження поширення грипу, ГРЗ та COVID-19 в закладах освіти. За інформацією керівників  ЗЗСО школи готові до очного навчання з 22 березня 2021 року.

Проте, у зв’язку з напруженою ситуацією в країні, та у разі переходу нашого регіону до «червоної» зони карантину, згідно рекомендацій МОН та МОЗ України учні 1-4 класів залишаться на навчанні за очною формою, а учні 5-11 класів – будуть переведені на навчання за дистанційною формою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень