A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Вступна кампанія 2021

Богуславський районний сектор Головного управління ДСНС України у Київській області інформує, що 27 лютого 2021 року о 10 годині в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбудеться онлайн-зустріч з представниками інституту форматі діалогу з питань: вступу, навчання, працевлаштування. До онлайн–заходу можна долучитись за посиланням https://us05web.zoom.us/i/88322890649?pwd=UGhreEdrQFJLaHRlR2RvQ09veFZJ dz09 (ідентифікатор конференції - 883 2289 0649; код доступу - wv2ErQ) та дізнатися якомога більше інформації про особливості вступної кампанії 2021 року, спеціальності та освітні програми, які пропонує наш інститут, матеріально-технічне забезпечення та умови, в яких навчаються студенти.

15:44 26.02.2021

150 років від дня народження Лесі Українки

25 лютого виповнилося 150 років від дня народження Лариси Косач, яка увійшла в історію під псевдонімом Леся Українка. Саме вона стала однією з центральних постатей української культури та піднесла її до європейського рівня.  З нагоди відзначення ювілейної дати української письменниці в бібліотечних філіях КЗ "Публічна бібліотека" Богуславської міської ради відбувся літературний захід "На хвилях Лесиних пісень", під час якого відвідувачі бібліотек ближче познайомилися з творчою діяльністю та особистим життям геніальної жінки, поетеси та письменниці. Її твори надовго засядуть в душах присутніх!!!

10:26 26.02.2021

Розглянуто актуальні питання в галузі освіти

16 лютого 2021 року за участю начальника соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради, на базі Богуславського НВО "Ліцей №3 - МАН", відбулася робоча нарада керівників закладів освіти району під головуванням Духан Ольги Іванівни, начальника відділу освіти соціально-гуманітарного управління ВК БМР.

13:20 16.02.2021

Заходи до 32 річниці виведення військ з Афганістану

Довгих десять років трагічна війна в Афганістані викликала в свідомості людей біль і смуток за понівечені долі наших воїнів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Не дивлячись ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. «Гарячі точки» показали, що наші хлопці варті героїзму батьків і дідів, які перемогли фашизм у роки Другої світової війни.

12:53 16.02.2021

Афганістан-то біль і смуток, чиєсь обірване життя

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан у Дибинецькій сільській бібліотеці-філії відбулася зустріч з воїнами-афганцями "Афганістан-то біль і смуток, чиєсь обірване життя". 

09:46 16.02.2021

Майстер-клас до Дня Закоханих! 

Майстер-клас до Дня Закоханих!  14 лютого світ відзначає День Святого Валентина - світле та чарівне свято всіх закоханих. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Згадуємо «як усе було», або мріємо «як усе буде». Як і на будь-яке інше свято, цього дня прийнято дарувати подарунки, сувеніри і валентинки. З цієї нагоди у "Публічній бібліотеці"  м.Богуслава  відбувся майстер-клас з виготовлення сердечок-валентинок та не звичайних, а з мила.  Майстер-клас пройшов надзвичайно успішно. Дівчата проявляли фантазію, гарно оздоблюючи сердечка, і демонстрували свої смаки та вміння. Єфірні масла, мелена кава та зелений чай долали індивідуальності кожній роботі.  Кожна робота була прекрасна по-своєму. На завершення заходу веселі, з святковим настроєм, члени мистецької студії "Креатив", охоче зробили фото на згадку коло облаштованої фотозони в Будинку культури. @mykhailova_kseniia @anastasiya_mukhailova @viktoria.vika_v  @dashapivtora

16:46 13.02.2021

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад

10 лютого 2021 року у залі засідань Богуславської міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантних посад соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради:

10:58 10.02.2021

Пам'ять серця

"Пам'ять серця" під такою назвою 9 лютого в селі Вільховець пройшла година пам'яті приурочена 77-ій річниці визволення села від нацисьтських окупантів в роки Другої світової війни, яку провели працівники культури Позивайло В. М. та Іваніченко В. І. 

09:58 10.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень