A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

"Healthy Schools - заради здорових і радісних школярів"

Дата: 16.02.2021 08:45
Кількість переглядів: 120

Центро «Розвиток КСВ» та Mondel?z International Foundation запрошує заклади загальної середньої освіти приєднатися до програми "Healthy Schools - заради здорових і радісних школярів"! 

Healthy Schools (Здорові школи) - це унікальна соціальна програма, спрямована на популяризацію здорового способу життя у школах України.  Організатори програми: ГО "Центр "Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності" (м.Київ) за підтримки міжнародного фонду "Монделіс". 

Мета програми полягає в розвитку здорового харчування, фізичних активностей, організації здорового простору та свідомого ставлення школярів до власного здоров'я. За 3 роки існування програма охопила вже понад 800 шкіл зі всієї України!

Healthy Schools - це змагання, під участі в якому протягом 4 тижнів школи виконують цікаві завдання та проводять активності на тему здорового способу життя. Щотижневі активності шкіл оцінюються експертами проекту. За результатами оцінок, п'ятірка найактивніших шкіл отримує чудові призи - гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій на загальну суму 90 000 гривень! 
22 лютого розпочинається новий етап програми - челендж(змагання) на тему "Ментальне здоров'я". Цей челендж присвячено підвищенню обізнаності про необхідність дбати про психічне здоров'я, підтримці позитивного емоційного стану школярів та боротьбі зі стресом серед вчителів. На учасників чекають неймовірно цікаві завдання, маса корисної інформації, зустрічі з експертами та багато іншого! 
Реєстрація триває до 21 лютого.

Інформація про челендж


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень