A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Онлайн-фотомарафон «Моя вишиванка»

Всесвітній день вишиванки - міжнародне свято, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

10:27 20.05.2021

Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Сяйво Хортиці», м. Запоріжжя.

Учні вокально-хорового відділу КЗ «Богуславська школа мистецтв» взяли участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Сяйво Хортиці» м. Запоріжжя, що пройшов за підтримки  уряду Республіки Болгарія.

16:24 19.05.2021

Сучасний освітній процес просто та зручно

Це середовище, в якому учні, вчителі та батьки можуть легко отримувати і ділитися інформацією про освіту дітей та процеси, що відбуваються у навчальному закладі. Система налічує більше 100 корисних функцій для кожного із користувачів, починаючи від електронних журналів та щоденників, до планування уроків та формування повної звітності. 

11:34 18.05.2021

Спорт. Турнір серед дитячих команд «Мамина весна»

15-16 травня 2021 року за організації Богуславського гуманітарного коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького та підтримки Богуславської міської ради, відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради, БКСЗ "КОЛОС", за участю ветеранських громадських організацій: "Об'єднане братерство воїнів АТО", "Богулавської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)", відбувся турнір серед дитячих команд «Мамина весна», присвячений пам‘яті загиблих воїнів Богуславщини під час російської агресії та воїнів-афганців.

11:43 17.05.2021

Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів»

25 квітня за підтримки Міністерства культури України та Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень  в м. Київ відбувся дистанційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів».  Після попереднього відбору  до участі було допущено 138 конкурсних відеовиступів з усієї України.  

08:27 17.05.2021

Для музикантів професіоналів, учнів та студентів музичних закладів проведено Фестиваль-конкурс мистецтв "Music Wave of art" в м. Харків

Під час дистанційного навчання Обласний організаційно - методичний центр культури і мистецтв в місті Харкові проводив Фестиваль-конкурс мистецтв "Music Wave of art" для музикантів професіоналів, учнів та студентів музичних закладів.

15:05 13.05.2021

ХІХ Всеукраїнський юніорський конкурс музично-виконавської майстерності імені академіка Олега Тимошенка

Юні музиканти інструментального ансамблю «СУЗІР’Я» КЗ "Богуславська школа мистецтв" 23-24 квітня дистанційно взяли участь у ХІХ Всеукраїнському юніорському конкурсі музично-виконавської майстерності імені академіка Олега Тимошенка у м. Ніжин і отримали ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ в категорії: С (номінація "Інструментальні ансамблі". Кількість набраних балів - 96.

15:01 13.05.2021

Обласний фестиваль-конкурс художньої та музично-виконавської майстерності «Юні таланти»

З 21 по 23 квітня 2021 року за  підтримки Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на базі КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І. С. Нечуя-Левицького» відбувся Обласний фестиваль-конкурс художньої та музично-виконавської майстерності «Юні таланти».

08:25 13.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень