A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Москаленки

10 липня 2021 року в Москаленківському  старостинському окрузі в рамках проведення фестивалю-челенджу "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" відбулося святкування Дня села Москаленки.

11:23 12.07.2021

Бороданівська сільська бібліотека-філія отримала у подарунок багатофункціональний принтер.

8 липня 2021 року генеральний директор ТАС АГРО ЦЕНТР Дмитро Свояк подарував багатофункціональний пристрій, за допомогою якого можна сканувати, копіювати та роздрукувати документи, Бороданівській сільській бібліотеці-філії. Директор КЗ «Публчна бібліотека» Галина Добровольська, директор БККЗ «Будинок культури» Яна Старинець, завідуюча Бороданівською сільською бібліотекою-філією Ганна Шишка  щиро дякували ТАС АГРО ЦЕНТР за підтримку та співпрацю.

11:53 09.07.2021

Ой на Івана, та й на Купала…

Дане свято оповите народними легендами, а коріння його сягає сивої  давнини. Івана Купала – це одне із найпоетичніших свят українського обрядового календаря. Саме купальські вогні надихали на творчість багатьох письменників і поетів. В цей день відзначається Різдво Івана Хрестителя. А в дохристиянську пору слов’яни відзначали свято Купайла, тобто Сонця. Це древнє свято по старому стилю припадає на період літнього сонцестояння, після якого день стає коротшим. Основна його ідея – оновлення життя, його очищення.

12:39 07.07.2021

Випускні для 11-х класів

11 років тому веселий дзвінок зустрічав ще зовсім невпевнених в собі дівчаток та хлопчиків на порозі в 1 клас, а сьогодні для них хвилююча мить, вони залишають стіни навчального закладу, та вирушають в нове життя.

14:20 30.06.2021

На Богуславщині урочистості до 25-ї річниці Конституції України почалися з відкриття Пам’ятного знаку загиблим героям у російсько-українській війні...

28 червня 2021 року о 09.00 год відбулися урочисті заходи з відкриття Пам’ятного знаку загиблим героям у російсько-українській війні. Захід відбувся за участю голови Богуславської міської ради Віталія Хоменка, депутатів Київської обласної ради Олени Шуст та Арташеса Татояна, матерів загиблих воїнів АТО, голови та представників ГО «Об’єднане братерство воїнів АТО», представників депутатського корпусу Богуславської міської ради, соціально-гуманітарного управління ВК БМР, ЗМІ.

15:06 29.06.2021

Відзначення Дня молоді на Богуславщині.

З 26 по 28 червня 2021 року на території Богуславської територіальної громади проведені заходи з нагоди відзначення Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України.

14:25 29.06.2021

ДСНС закликає бути обережними на водоймах

Під час спеки громадяни активно вирушають до водойм. Але такий відпочинок не завжди має успішний фінал, про це свідчить сумна статистика загибелі громадян на водоймах. Варто лише на мить втратити пильність, або легковажно віднестися до свого дозвілля, і вже існує ризик для вашого життя та здоров'я.

08:28 29.06.2021

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Киданівка

   27 червня на День Молоді та з нагоди 25-ої річниці Конституції України у с. Киданівка пройшов фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини". На свято завітали і почесні гості: начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління ВК БМР Тетяна Куценко, депутат Богуславської міської ради Микола Куценко та т.в.о. директора КЗ «Публічна бібліотека» Тетяна Шокало, які щиро привітали киданівчан зі святами.

11:27 28.06.2021

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Біївці

    25 червня у Біївецькій сільській клубній філії відбувся фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина – Перлина Київщини".  На свято завітали гості та жителі села. Були представлені роботи майстринь з вишивки хрестиком (Ірини Горовенко) та бісером (Людмили Крюк), миловаріння (Валентини Албаєвої), картини (Світлани Гаврищук та Наталії Крюк), солодка випічка (Наталії Манзюри).

14:55 26.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень