A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Мисайлівка

В рамках фестивалю-челенджу "Унікальна Богуславщина – перлина Київщини" 8 серпня у Мисайлівській сільській клубній філії БККЗ «Будинок культури» БМР пройшов захід  під назвою "Мисайлівко, рідна колиско моя". Концертна програма була насиченою і  вабила розмаїттям форм (ансамблі та солісти) і жанрів (пісні, вірші, гумор, танці). Емоційно, із захопленням сприйняли присутні виступ земляка, Заслуженого журналіста України Логвиненка Л.А., який читав вірші і співав пісні про рідне село. А демонстрація музичного відео кліпу «Легенда про село», створеного на місцевому матеріалі  зачаровувала. Крім того, присутні мали змогу насолодитися розмаїттям рукотворних виробів, створених народними умільцями – це і картини вишиті хрестиком, бісером та написані восковими фарбами, панно з природніх матеріалів, ляльки ручної роботи, колекція виробів за японською технікою "канзаші", автентична  українська сорочка вишита бісером, колекція картин, написана фарбами в жанрі пейзажу, портрету та натюрморту. Також була представлена цікава колекція виробів з дерева.

14:01 10.08.2021

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ "Богуславська школа мистецтв"

06 серпня 2021 року в актовій залі соціально-гуманітарного управління відбулося 2-ге засідання конкурсної комісії на заміщення ваканткої посади директора комунального закладу "Богуславська школа мистецтв", під час якого кандидат на посаду директора представила на розгляд комісії проекти Програм розвитку закладу на один і п'ять років.

09:43 09.08.2021

Проведення щорічного національного конкурсу "Молодіжна столиця України".

Міністерством молоді та спорту України спільно з громадською організацією "Український інститут міжнародної політики" та громадською спілкою "Національна молодіжна рада України", а також за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" починаючи з 2017 року проводиться щорічний національний конкурс "Молодіжна столиця України", конкурс з відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді.

09:19 09.08.2021

"Вікі любить пам'ятки" запрошує жителів Київської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії!

З 01 по 30 вересня 2021 року відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проекту - зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

14:34 05.08.2021

підтримка народного депутата Валерія Колюха

У зв’язку з реформуванням освітньої галузі, з метою забезпечення комфортних та безпечних умов для навчання та виховання майбутнього покоління, створення сучасного освітнього середовища, що стимулюватиме розвиток креативного потенціалу як учнів, так і педагогів та надання підтримки закладам освіти у частині покращення їх матеріально-технічної бази, соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради звернулося до народного депутата України Валерія Колюха з проханням допомогти у придбанні сучасних меблів та комп’ютерного обладнання для закладів освіти Богуславської громади, на що отримали позитивну відповідь (додається).

08:45 05.08.2021

Конкурсна комісія

Відповідно до ч. 2 ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» соціально – гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади керівника комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Богуславської міської ради Київської області.  

16:38 27.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень