A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Мисайлівка

Дата: 10.08.2021 14:01
Кількість переглядів: 110

В рамках фестивалю-челенджу "Унікальна Богуславщина – перлина Київщини" 8 серпня у Мисайлівській сільській клубній філії БККЗ «Будинок культури» БМР пройшов захід  під назвою "Мисайлівко, рідна колиско моя". Концертна програма була насиченою і  вабила розмаїттям форм (ансамблі та солісти) і жанрів (пісні, вірші, гумор, танці). Емоційно, із захопленням сприйняли присутні виступ земляка, Заслуженого журналіста України Логвиненка Л.А., який читав вірші і співав пісні про рідне село. А демонстрація музичного відео кліпу «Легенда про село», створеного на місцевому матеріалі  зачаровувала. Крім того, присутні мали змогу насолодитися розмаїттям рукотворних виробів, створених народними умільцями – це і картини вишиті хрестиком, бісером та написані восковими фарбами, панно з природніх матеріалів, ляльки ручної роботи, колекція виробів за японською технікою "канзаші", автентична  українська сорочка вишита бісером, колекція картин, написана фарбами в жанрі пейзажу, портрету та натюрморту. Також була представлена цікава колекція виробів з дерева.

У "зеленому куточку" бажаючі ознайомилися із рецептами з народної медицини та придбали трав'яні збори, а також дегустували фіточай. Солодку атмосферу свята створювали смаколики, виготовлені власноруч місцевими господинями.  

На заході були присутні почесні гості: перший заступник міського голови – Олександр Салата, начальник відділу культури, молоді та спорту – Тетяна Куценко, директор КЗ "Публічна бібліотека" – Галина Добровольська, директор БККЗ "Будинок культури" – Яна Старинець.

За фінансової підтримки ТАС АГРО ЦЕНТР для наймолодших було організовано дитячу розважальну програму з аніматорами, яскравим аквагримом, танцями, мильним шоу та шоу повітряних кульок.  

Все це створювало незабутню атмосферу свята, а присутні отримали величезний заряд енергії та масу позитивних емоцій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень