A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Триває підготовка закладів освіти до нового навчального року

Дата: 28.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 129

Літній період для освітян – це час інтенсивної підготовки закладів освіти до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

В усіх закладах Богуславщини активно готуються до зустрічі здобувачів освіти, тривають ремонти навчальних кабінетів, коридорів, фойє, спортивних залів, їдалень та харчоблоків, прибирання прилеглих територій.

Завдяки спільним зусиллям колективів закладів, батьківських комітетів, підтримки міської влади, спонсорів у закладах створюються комфортні та безпечні умови для школярів і вихованців. Зокрема, у рамках Нової української школи, за кошти освітньої субвенції та співфінансування місцевого бюджету, для забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти для учнів початкової школи буде закуплено нові меблі, комп’ютерну техніку та дидактику; за кошти місцевого бюджету проводяться поточні ремонти приміщень; з метою забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти замовлено й виготовлено технічну документацію на блискавкозахист, пожежну сигналізацію; завдяки спонсорам у закладах оновлюється матеріально-технічна база.

Роботи в закладах будуть закінчені у визначені терміни і вже 1 вересня світлі шкільні класи та яскраві кімнати дитячих садків зустрінуть своїх вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень