A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

підтримка народного депутата Валерія Колюха

Дата: 05.08.2021 08:45
Кількість переглядів: 117

У зв’язку з реформуванням освітньої галузі, з метою забезпечення комфортних та безпечних умов для навчання та виховання майбутнього покоління, створення сучасного освітнього середовища, що стимулюватиме розвиток креативного потенціалу як учнів, так і педагогів та надання підтримки закладам освіти у частині покращення їх матеріально-технічної бази, соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради звернулося до народного депутата України Валерія Колюха з проханням допомогти у придбанні сучасних меблів та комп’ютерного обладнання для закладів освіти Богуславської громади, на що отримали позитивну відповідь (додається).

За сприяння Валерія Вікторовича, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 року № 8220, згідно з розподілом у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій для нашої громади передбачена субвенція у розмірі 1000,00 тис. грн.

З метою освоєння виділених коштів соціально-гуманітарним управлінням ВК БМР буде проведено закупівлі меблів та обладнання для закладів освіти Богуславської міської ради, а саме:

1.Стінка для кабінетів – 10 шт;

2.Парта учнівська антисколіозна двомісна з регулюванням висоти+ 2 стільці (з регулюванням висоти) – 90 комплектів;

3.Парта учнівська антисколіозна одномісна з регулюванням висоти + 1 стілець з регулюванням висоти – 84 комплекти;

4.Стіл робочий з тумбою для вчителя + стілець – 16 комплектів;

5.Ноутбук для вчителя – 16 шт;

6.Комп’ютер (для працівників СГУ) – 5 шт;

7.Багатофункціональний пристрій (БФП) (для працівників СГУ) – 2 шт.

Кожен освітній заклад громади, в залежності від кількості класів, отримає меблі та комп’ютерне обладнання для кабінетів середньої школи.

Щиро вдячні Валерію Вікторовичу за розуміння, підтримку освітянської галузі та соціально-гуманітарного управління.

Завдяки Вам оновиться матеріально-технічна база закладів освіти, що дасть змогу створити в них сучасний мотиваційний простір.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень