A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

На Богуславщині урочистості до 25-ї річниці Конституції України почалися з відкриття Пам’ятного знаку загиблим героям у російсько-українській війні...

Дата: 29.06.2021 15:06
Кількість переглядів: 106

28 червня 2021 року о 09.00 год відбулися урочисті заходи з відкриття Памятного знаку загиблим героям у російсько-українській війні. Захід відбувся за участю голови Богуславської міської ради Віталія Хоменка, депутатів Київської обласної ради Олени Шуст та Арташеса Татояна, матерів загиблих воїнів АТО, голови та представників ГО «Об’єднане братерство воїнів АТО», представників депутатського корпусу Богуславської міської ради, соціально-гуманітарного управління ВК БМР, ЗМІ.

На стадіоні «Колос» відбувся фінал 55-го розіграшу Кубка Богуславщини на приз газети «Вісті Богуславщини». Результат гри: «Гончарі» Дибинці - «Чайка» Мисайлівка 1:1 (6:7 пен.)

З 16.00 години на площі Ярослава Мудрого діяв виставково-презентаційний простір «Містечка професій», де всі змогли познайомитися з широким спектром підготовки фахівців, а увечері атмосферу свята та гарний настрій дарували колективи художньої самодіяльності Богуславщини на оновленій сцені нашої громади.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень