A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Киданівка

Дата: 28.06.2021 11:27
Кількість переглядів: 168

   27 червня на День Молоді та з нагоди 25-ої річниці Конституції України у с. Киданівка пройшов фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини". На свято завітали і почесні гості: начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління ВК БМР Тетяна Куценко, депутат Богуславської міської ради Микола Куценко та т.в.о. директора КЗ «Публічна бібліотека» Тетяна Шокало, які щиро привітали киданівчан зі святами.

   Пісні й танці, вірші та гуморески, оплески та літній настрій, подарунки та душевні побажання створили чудовий настрій для жителів села.

  На святі були представлені роботи умільців села: Остапенко Л. С. та Олексієнко Н. М. (вишивка), Рябої Н.О. (прикраси для волосся, жіночі сумки ручної роботи), Харченко Т. М. (вишивка, плетіння гачком, бісероплетіння), Романченко А. І. (столярство та художнє різьблення по дереву), Коваль М. А. (гончарство) та Остапенко М. С., який виготовляє сапи.

   Також організована виставка дитячої творчості, на якій юні митці О.Кириленко, Т.Олексієнко та Ю.Коваленко представили свої твори:  вишивки хрестиком, бісером та малюнки.

   Присутні мали змогу ознайомитись із виставкою етноінструментів, яку влаштували Роман та Ірина Правдиві, цікавим було й те, що ці інструменти були виготовлені власноруч. А Є.Горнишевський  заргав на вімані, які вони з дружиною виготовляють теж самі.

   Цікавою була і фотовиставка парку "Мегаліт", хранитель якого Євген Кузьменко.

 Під час фестивалю діяв ярмарок-продаж із запашними смаколиками, виготовленими турботливими руками місцевих господинь.

   І на завершення усіх бажаючих пригощали смачним пловом і юшкою та катали верхом на коні, а естафету фестивалю працівники культури села Киданівка передали селу Ісайки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень