A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Відзначення Дня молоді на Богуславщині.

Дата: 29.06.2021 14:25
Кількість переглядів: 125

З 26 по 28 червня 2021 року на території Богуславської територіальної громади проведені заходи з нагоди відзначення Дня молоді та 25-ї річниці Конституції України.

26 червня 2021 року в приміщенні БККЗ «Будинок культури» відбувся відкритий регіональний турнір з настільного тенісу присвячений 25-ій річниці Конституції України. В турнірі прийняли участь 25 спортсменів. Вік тенісистів від 14 до 62 років. Найстарший тенісист - Деньга Юрій, ліквідатор аварії на ЧАЕС. Спортсмени були з Миронівської, Медвинської, Таращанської (с. Лука) та Богуславської громад. Переможцями серед аматорів переможцями стали:

Фастовець Сергій - с. Туники Богуславської громади; Деньга Костянтин - м.Миронівка; Салата Юрій - м. Богуслав.

Переможці серед професіоналів: Ницун Борис - м. Миронівка; Завальський Володимир - м. Богуслав; Ничипоренко Володимир - м. Богуслав.

Переможців відзначено грамотами Богуславської міської ради. Призовий фонд наданий депутатом Київської обласної – Арташесом Татояном, який вручив помічник депутата Олександр Чижевський.

Святковий день, День молоді, 27 червня 2021 року розпочався в читальний залі Богуславської бібліотеки традиційним шаховим турніром приуроченим 25-ій річниці Дня Конституції України.

Змагання проходили в дружній атмосфері за швейцарською системою у 5 турів із контролем часу. Участь взяли гравці з Богуславської громади. До участі долучилася і молодь: Пузатко Антон, Савченко Альона, Цимбал Роман, Оксанич Микола, Васильченко Максим.

Кожен учасник турніру запекло прагнув перемогти, продумуючи свій хід та намагаючись зруйнувати плани суперника. Та виграли цього разу ті, хто мав кращу логіку, більшу витримку і холодний розум. Отже, І місце виборов Ліненко Іван Михайлович, ІІ місце посів Васильченко Максим, а ІІІ місце розділили між собою Зорич Михайло, Запоріжський Іван, Хмельов Сергій, Пузатко Антон.

Цього ж дня діти відвідали мотузкове містечко для дітей «Смуга перешкод» у «Казковому містечку» (захід відбувся за сприяння громадської організації ГО БСТКП «Чистий простір»).

Далі на набережній алеї поряд площею Ярослава Мудрого усі бажаючі мали змогу відвідати «Арт простір». Тут як діти так і дорослі  спостерігали та активно брали участь у майстер класах: аквагрим, міні-сувенір, «юний художник», написали «лист в майбутнє» та дивились  мультфільм.

На площі Ярослава Мудрого активна молодь показувала вправність їзди на велосипеді під час «Дивовелогонки». До участі долучилися найменші і старші жителі Богуславщини. У проміжку між велогонками і нагородженням відбувся конкурс «Малюнок на асфальті» та дитячий флешмоб шоу-Холі. Як нагороду за участь у конкурсах діти отримали солодощі та позивні емоції. Кращих велосипедистів нагороджено грамотами та відзнаками ЦДЮТ.

На завершення святкування Дня молоді жителі та гості Богуславської громади мали можливість насолодитися виступом дитячо-юнацької рок-студії «Спалах», який продовжила молодіжна дискотека.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень