A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів»

Дата: 17.05.2021 08:27
Кількість переглядів: 121

25 квітня за підтримки Міністерства культури України та Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень  в м. Київ відбувся дистанційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів».  Після попереднього відбору  до участі було допущено 138 конкурсних відеовиступів з усієї України.  

Головою журі конкурсу був заслужений діяч естрадного мистецтва України, поет та композитор, співак Юрій Грицюк, а до складу  почесного журі ввійшли справжні фахівці у галузі культури та мистецтва: заслужений діяч мистецтв країни Світлана Садовенко, співак та композитор Михайло Пенедюк, кандидати мистецтвознавства Микола Крипчук та Мирослава Мельник, завідувачка сектором естрадно-циркового мистецтва КМЦМТ Світлана Ільчук, які протягом тижня ретельно переглядали кожного конкурсанта та визначали переможців за відеовиступами. 

У конкурсі взяли участь учні КЗ «Богуславська школа мистецтв» та здобули чудові результати!!!

В номінації «Інструментальне мистецтво» нашу школу представили учениці фортепіанного відділу класу  викладача Дроздової Ірини Олександрівни. Обидві юні піаністки, виконуючи конкурсні програми різні за стилістикою, і  змагаючись в різних вікових групах, старалися показати свою виконавську майстерність і щиру любов до музики – найпрекраснішого і найзагадковішого з видів мистецтв. Високопрофесійне журі гідно оцінило виконавську майстерність обох дівчаток і удостоїло їх наступних нагород: володарем «ГРАН-ПРІ» конкурсу стала юна зірочка Кравцова Марія, яка змагалася в молодшій категорії, а цьогорічна випускниця школи Артеменко Лідія змагаючись серед старших конкурсантів стала лауреатом I ступеня.

Ще одна важлива сходинка підкорилася нашим учням хореографічного відділу! Колектив сучасного танцю «Сяйво» (керівник Кравченко Ольга Миколаївна) та зразковий хореографічний колектив народного танцю «Богуславка» (керівники Кравченко Микола Іванович і Тригуб Інна Миколаївна) презентували по два хореографічні номери в різних вікових категоріях. Наші танці «Лотос», «Веселі джунглі», «Підківочки» та «Молдавський танець» вибороли перші місця у своїх вікових категоріях!!!

Безмежна подяка викладачам, що сіють в дітях любов до мистецтва, батькам – за підтримку, розуміння та довіру, а учням – за їх наполегливу працю! Щиро вітаємо наших переможців і зичимо нових звершень!

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень