A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Спорт. Турнір серед дитячих команд «Мамина весна»

Дата: 17.05.2021 11:43
Кількість переглядів: 107

15-16 травня 2021 року за організації Богуславського гуманітарного коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького та підтримки Богуславської міської ради, відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради, БКСЗ "КОЛОС", за участю ветеранських громадських організацій: "Об'єднане братерство воїнів АТО", "Богулавської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)", відбувся турнір серед дитячих команд «Мамина весна», присвячений пам‘яті загиблих воїнів Богуславщини під час російської агресії та воїнів-афганців.

У турнірі взяли участь дві команди з міста Богуслав (тренерів Романа Бузинного та Романа Шнуренка), команди з Миронівки, Таращі та Кагарлика.

Третє місце вибороли вихованці Романа Бузинного.

У фінальному матчі зустрілися команди Миронівки та Таращі. Основний час не виявив переможця - 1:1. В серїї післяматчевих 6-метрових ударів удача посміхнулася миронівчанам, які і стали переможцями. Всі команди відзначені цінними призами та кубками.

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень