A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Міжнародний жіночий день

Дата: 05.03.2021 13:38
Кількість переглядів: 125

5 березня 2021року працівники культури Тептіївського старостинського округу Л.Доник, Л.Марієва, А.Колобова разом із старостою Л.Руленко та підприємцем В.Царенко з найщирішими словами подяки та подарунками привітали найстарших жінок сіл Тептіївка та Дешки: Марію Антонівну Буценко, Тетяну Федорівну Кравченко, галину Панасівну Півторацьку та параску Явтухівну Поправку. Сльози радості були у кожної на очах, а їм так небагато треба, потрібна лишу увага.

06 березня 2021 року в сільських клубних філіях сіл Синиця, Семигори та Чайки відбулися святкові заходи присвячені Міжнародному жіночому дню. Для присутніх звучали теплі привітання та найщиріші побажання.

07 березня 2021 року працівники культури сіл Дибинці та Хохітва провели святкові заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня. 

За підтримки старости Саварського старостинського округу Г.В.Артеменко працівники культури с.Саварка привітали з Міжнародним жіночим днем працівників культури, які знаходяться на заслуженому відпочинку А.М.Романову та Л.А.Криворучко, а також багатодітних матерів і всих жінок, які приймають участь в художній самодіяльності.

Керівник народного хорового колективу "Розкопанчаночка" Олексій Михайлов, учасник хору Олександр Кисимес та завідуюча сільською клубною філією с. Розкопанці Тетяна Бойченко привітали В.Гаман, Г.Гузієнко, Ж.Гузієнко, В.Тригуб Л.Хайленко та Г.Степаненко, які протягом 18 років були самими активними учасницями "Розкопанчанки", зі святом 8 березня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень