A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Щиро вітаємо

Дата: 08.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 131

8 грудня святкує свій ювілей Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії ім.Т.Шевченка, член Національної спілки театральних діячів України, Головний диригент Національного президентського симфонічного оркестру України, професор Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського, поет та наш земляк  Василь Якович Василенко (Vasyl Vasylenko).

Любов до рідного краю, краси природи, культури, ліричні спогади про тепло батьківського дому, філософські міркування про сенс людського життя, кохання – такий тематичний діапазон віршів В. Я. Василенка. Вірші поета друкуються в Україні і за кордоном. Його перу належать чотири поетичні збірки: «Де Рось дзвінка клекоче», «Медвинські сади» , «Тотоха», «На берегах хороброї».  Маестро Василенко - людина, яка не зупиняється на досяг¬нутому, він у постійному творчому пошуку, самовдосконаленні. Хочеться вірити, що  і надалі рука диригента і перо поета повертатимуть нам пам'ять віків. І вічно зачарує незбагненна музика симфонічного оркестру.

Щиро вітаємо нашого земляка з ювілеєм! Нехай кожна мить Вашого життя радує своєю неповторністю, а усе зроблене з душею і натхненням повертається до Вас сторицею!

"Я із країв..."

"Я з тих країв де Рось дзвінка клекоче"

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень