A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Засідання РМО

Дата: 29.10.2020 10:48
Кількість переглядів: 113

29 жовтня 2020 року на базі Богуславського НВО «Ліцей №3- МАН» відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів 2 класів з теми « Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня».

Лапшуда Людмила Василівна, керівник РМО, ознайомила всіх присутніх із планом та метою проведення засідання, а також підготувала змістовну доповідь на тему «Нова українська школа – нові стандарти освіти».

Вчитель початкових класів Богуславського НВО «Ліцей №3 – МАН» Лисиченко Тамара Володимирівна провела практичне заняття на тему «Створення лепбука в програмі Power Point».

Смоляренко В.В., вчитель Мисайлівського НВК ознайомила присутніх з особливостями використання LEGO-технології під час проведення уроків в початкових класах.

Посполіт Л.С., вчитель Богуславського ліцею №2, поділилася своїм досвідом роботи з теми «Роль дидактичних ігор на уроках в початковій школі».

Савченко Н.С., вчитель Розкопанецької ЗОШ І –ІІ ступенів, розповіла присутнім, як правильно планувати та проводити ранкові зустрічі.

На завершення роботи методичного об’єднання учасники долучились до активного обговорення щодо подальшої співпраці та обміну досвідом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень