A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Визначено найкращого вчителя математики Київської області

Дата: 29.01.2021 13:55
Кількість переглядів: 116

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» Ольгу Іванівну Хмельову, вчителя математики Богуславського академічного ліцею № 1. Пройшовши серйозні професійні випробування, Ольга Іванівна визнана найкращим вчителем математики Київської області.

На вибір професії вплинули вчителі тієї школи, де вчилася Ольга. А потім було навчання в педінституті. Тоді вона відчувала своє покликання до обраного фаху. Чи ми обираємо професію, чи, як  іноді здається, вона обирає нас, - невідомо.  Але якщо людина працює за покликанням, це стає зрозуміло, в першу чергу, їй самій.

Все почалося з тим пір, коли вона прийшла працювати після ВУЗу  в школу вчителем математики. На роботу – з радістю, а на уроці почувалася, як риба у воді, раділа успіхам учнів більше, ніж своїм. Скажіть, хіба це не за покликанням прийшов працювати вчитель!? Я з упевненістю можу сказати: її мрія її не зрадила.

На уроках широко застосовує інновації. Використовує як колективну, так і індивідуальну роботу. Насичує уроки матеріалом, що потребує активного мислення. Велику увагу приділяє виробленню в учнів навичок розв’язання задач, вчить самостійно набувати, засвоювати і застосовувати математичні знання.

Її досягнення – це досягнення її учнів. На її думку, освіта в Україні підніметься лише тоді на новий рівень, коли відповідальність за неї нестиме не тільки школа.

Вітаємо Ольгу Іванівну Хмельову, нашу колегу, розумну, виважену, високопрофесійну і красиву жінку, із серйозною перемогою. Бажаємо майбутніх творчих злетів, результативності від роботи, здоров’я і вдячних учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень