A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Турнір з волейболу серед чоловічих команд на призи голови Богуславської міської ради, присвячений 78 річниці визволення Богуславщини

29 січня в спортивному залі Богуславського гуманітарного фахового коледжу відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд на призи голови Богуславської міської ради, присвячений 78 річниці визволення Богуславщини.

10:05 31.01.2022

Профорієнтація від БНАУ

Одним із пріоритетних завдань сучасної освіти є організація роботи з учнівською молоддю щодо самоорієнтування у професійному світі та усвідомленого професійного самовизначення.

13:59 28.01.2022

Міжнародний День пам'яті жертв Голокосту

У 2005 році Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію  № 60/7 «Пам'ять про Голокост», що проголосила 27 січня Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту. Трагедія Голокосту - це урок для всього людства. Засвоїти уроки історії – обов’язок теперішніх і прийдешніх поколінь. Маємо не лише пам’ятати про безневинні жертви минулого, але й об’єднати зусилля, щоб не допустити повторення трагедій, подібних Голокосту.

14:59 27.01.2022

Підведено підсумки конкурсу «Космічні фантазії»

 Учні ЗЗСО та ЦДЮТ Богуславської ТГ взяли активну участь в територіальному етапі обласної Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». На конкурс подали 56 робіт: Богуславський академічний ліцей № 1, Богуславський ліцей № 2, Богуславське НВО «Ліцей № 3 – МАН», Вільховецька гімназія, Дибинецька гімназія, Ісайківська гімназія, Киданівська філія Богуславського академічного ліцею № 1, Мисайлівська гімназія, Тептіївська філія Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН», Хохітвянська гімназія, Саварська гімназія, Шупиківська філія Богуславського ліцею № 2 та Богуславський ЦДЮТ.

14:39 27.01.2022

День Соборності України

Щороку в ЗЗСО проходять урочисті заходи з нагоди Державного свята День Соборності України, що відзначають 22 січня. Під час заходів діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України. Проведені заходи, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

15:03 21.01.2022

Припинення автоматичного продовження терміну дії платіжних карток Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» для ВПО

Відділ соціального захисту населення соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради надає інформацію для внутрішньо переміщених осіб щодо припинення автоматичного продовження терміну дії платіжних карток Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».

13:50 21.01.2022

Проведено перерахунок призначеної житлової субсидії

У зв’язку зі скасуванням у Київській області з 23 грудня 2021 року «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та відповідно до п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 року № 247 «Про особливості надання житлової субсидії» розрахунок житлової субсидії з січня 2022 року проводяться без збільшення на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово- комунальних послуг.

13:07 21.01.2022

22 січня - День Соборності України.

22 січня в Україні відзначають День соборності. У цей день у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

09:38 19.01.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень