A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Щиро вітаю усіх учасників освітнього процесу із святом Останнього дзвоника та закінченням ще одного непростого шкільного року!

Вже третій рік поспіль заклади освіти громади вимушені закінчувати навчальний рік дистанційно, а передзвони останнього дзвоника слухати в онлайн форматі. Та незважаючи на всі випробовування 2021-2022 навчальний рік підійшов до свого завершення і сьогодні ми проводжаємо у доросле життя випускників, а молодше покоління вітаємо із стартом літніх канікул.

19:35 10.06.2022

Вітання з Останнійм дзвоником

Останній дзвінок – це закінчення навчального року, це веселе та сумне свято одночасно. Вперше в Україні закінчення навчального року пройде на тлі воєнних дій. Без урочистої лінійки проходять святкування, але від цього це свято не стало менш важливим.

12:56 10.06.2022

Проведено обстеження підвальних приміщень закладів освіти Богуславської міської ради

Кожен з учасників освітнього процесу – батьки, учні та вихованці, працівники закладів освіти вже зараз замислюються і запитують: яким буде освітній процес у новому навчальному році?

15:41 08.06.2022

Засідання колегії відділу освіти

31 травня 2022 року у форматі відеоконференції під головуванням начальника соціально-гуманітарного управління ВК БМР відбулося засідання колегії відділу освіти соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради.

16:34 01.06.2022

Щорічне звітування керівників закладів освіти

Відповідно до ст.38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.20 Закону України «Про дошкільну освіту», ст.11 Закону України «Про позашкільну освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28 січня 2005 року №55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», керуючись Примірним положенням про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23 березня 2005 року №178, з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладах освіти протягом травня-червня керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти будуть звітувати про свою діяльність на загальних зборах (конференції) педагогічного колективу, батьківського комітету, ради, піклувальної ради та громадськості.

09:18 25.05.2022

Вишиванка – символ України...

Вже 16 рік поспіль в третій четвер травня в Україні відзначають день, який об'єднує українців та береже наші традиції - День вишиванки.

16:01 19.05.2022

Заходи з відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Богуславської територіальної громади

Цьогоріч День пам’яті та примирення має особливо гіркий присмак втрат, смертей, розтрощених доль, запитань, на які важко знайти однозначні відповіді... Сьогодні ми не лише низько схиляємо голови у вшануванні героїв Другої світової війни, а й, об’єднавшись, молимося за наших бійців, котрі хоробро боронять рідну землю у важкі воєнні часи сьогодення.

15:45 09.05.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень