A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Проведено обстеження підвальних приміщень закладів освіти Богуславської міської ради

Дата: 08.06.2022 15:41
Кількість переглядів: 103

Кожен з учасників освітнього процесу  батьки, учні та вихованці, працівники закладів освіти вже зараз замислюються і запитують: яким буде освітній процес у новому навчальному році?

Наразі розглядаються різні варіанти організації освітнього процесу: у дистанційному, очному чи змішаному форматі. Зрозуміло, що у зонах бойових дій та на прилеглих до них територіях навчання можливе лише у дистанційному форматі. Богуславська ТГ розглядає можливість здійснювати очне та змішане навчання, але за умови: наявності укриття в закладах освіти.

При організації офлайн навчання необхідно враховувати спроможність укриття: на яку кількість учнів, вихованців та працівників воно розраховане, щоб при виникненні будь - якої загрози життю та здоров’ю учасників навчального процесу в укритті могли одночасно розміститися всі, хто в цей момент перебуває в закладі освіти.

І вже зараз необхідно думати про те, як підготувати укриття в закладах освіти, щоб можна було безпечно здійснювати очне та змішане навчання.

Саме з такою метою, відповідно до наказу соціально – гуманітарного управління ВК БМР від 25.05.2022 №43 «Про утворення робочої групи з проведення обстеження підвальних приміщень закладів освіти Богуславської міської ради», начальником соціально – гуманітарного управління О. Поліщук, заступником начальника управління – начальником відділу освіти О. Духан, провідним фахівцем Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області капітаном служби ЦЗ Л. Верещінською та провідним спеціалістом відділу житлово – комунального господарства, комунальної власності, інраструктури та цивільного захисту населення ВК БМР О. Кільчинською було проведено обстеження підвальних приміщень закладів освіти Богуславської міської ради для встановлення можливості їх використання.

За результатами обстеження складено відповідні Акти, надано рекомендації керівникам закладів освіти. Узагальнюючий Акт буде подано на розгляд голові Богуславської міської ради.

З вірою в Перемогу чекаємо на рекомендації Міністерства освіти і науки України. Все буде Україна!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень