A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Порядок проведення масових заходів на території Київської області в умовах воєнного стану

Оперативний штаб Ради оборони Київської області затвердив “Порядок проведення масових заходів на території Київської області в умовах воєнного стану”, де визначені всі умови.

13:24 13.07.2022

Маскувальні сітки для захисників з Богуславщини

Понеділок… За вікном — похмуро та дощить, а у фойє міської філії Базового комунального клубного закладу "Будинок культури" Богуславської міської ради протягом дня було «спекотливо» й гамірно. Тут наші невтомні майстрині продовжують свою кропітку й непросту роботу над в’язанням 137-ої маскувальної сітки та «ювелірять» над виготовленням «кікімор». Замовлень на маскувальні засоби надходить багато, тому й сьогодні працівники БККЗ «Будинок культури» та КЗ «Публічна бібліотека» викроїли вільну годину, аби підтримати наших чарівних волонтерок і внести свою лепту в добру справу. До речі, готові маскувальні сітки сьогодні вже забрали й відправлять на передову. Відправлять туди, де воюють наші із вами земляки, захисники із Богуславщини.

15:06 12.07.2022

Міжрегіональний художній конкурс дитячого малюнку

З 01 по 28 червня 2022 року тривав міжрегіональний художній конкурс дитячого малюнку "Children's anti-war cartoon" у м. Чернігів, в якому взяли участь учні художнього відділу комунального закладу “Богуславська школа мистецтв» Богуславської міської ради.

10:49 05.07.2022

4 липня стартує онлайн проєкт "Єдина Україна"...

Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації інформує про старт онлайн проєкту «Єдина Україна» для тих, хто хоче знати більше про історію України та її культуру, як розрізняти пропаганду від історичної правди та багато іншого.

11:19 29.06.2022

Випускникам 2022 року вручено свідоцтва про базову середню освіту

Незважаючи на те, що війна внесла свої корективи у плани та мрії, кинула виклик як у наше повсякденне життя так і в освітній процес, учні 9-х класів справилися із усіма випробуваннями та отримали свій перший документ про освіту.

16:32 26.06.2022

Оголошено підсумки обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

16 червня в онлайн-студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбулося урочисте закриття та оголошення підсумків ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який тривав цього року в онлайн-форматі з 01 по 15 червня .

14:40 17.06.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень