A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

І живуть у пам’яті народу...

Сьогодні, як ніколи, всі розуміють, що мир – найбільше багатство на Землі. Кожен з нас будує нову історію, але разом з тим ми маємо пам’ятати яким страшним лихом для українців була Друга світова війна.

13:23 09.05.2022

ОБЕРЕГИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

Цьогоріч День пам’яті та примирення має особливо гіркий присмак втрат, смертей, розтрощених доль, запитань, на які важко знайти однозначні відповіді... Сьогодні ми не лише низько схиляємо голови у вшануванні героїв Другої світової війни, а й, об’єднавшись, молимося за наших бійців, котрі хоробро боронять рідну землю у важкі воєнні часи сьогодення.

11:48 09.05.2022

ДЕНЬ МАТЕРІ - СВЯТО ЛЮБОВІ І ПОВАГИ

Мама - це найдорожче і найсвітліше, що є на світі.  Вона не лише дає життя, а й обдаровує теплом, зігріває люблячим серцем, завжди несе мир, добро, світло, тепло і турботу, супроводжує мудрою порадою. Саме тому, у багатьох країнах світу для підтримки і шанування всіх мам встановлено Міжнародний День матері, який відзначають в більшості країнах в травні - адже саме цього місяця шанують Пречисту Діву Марію, матір Ісуса Христа.

09:40 09.05.2022

ДСНС закликає дотримуватись пожежної безпеки під час відзначення свята Великодня

Незабаром православні християни відзначать одне з головних свят — Світле  Христове Воскресіння (Великдень).За традицією, у цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей.

15:29 13.04.2022

Загальнонаціональна хвилина мовчання

  З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України відповідно до Указу Президента України №143/2022  від 16 березня 2022 року започатковано проведення щоденно о 9 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання.

15:43 16.03.2022

Одноразова матеріальна допомога

Уряд урегулював виплату одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам у зв’язку з втратою частини зарплати (доходу), роботи (економічна діяльність) унаслідок бойових дій. На це виділили 21,5 млрд. грн.

11:09 10.03.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень