A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

«Бій за майбутнє». Інформаційні матеріали до Дня пам'яті Героїв Крут–2023

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

14:31 26.01.2023

Електрика вимикається - вмикаються генератори.

Попри те, що ці прилади дають світло, вони ж і несуть загрозу. На жаль, в Україні вже зафіксовані випадки травмування і загибелі людей під час порушення правил експлуатації переносних джерел живлення.

15:19 19.01.2023

ВИСТАВА-МІНІАТЮРА «ЧЕРЕВИЧКИ» — ЦЕ ЗАХОПЛИВО!

8 січня в БККЗ «Будинок культури» відбулося Різдвяне дійство із колядками та виставою «Черевички», яку працівники культури та талановита богуславська молодь підготували за мотивами однойменної повісті Гоголя «Ніч перед Різдвом».

13:28 09.01.2023

Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану

Задля реалізації заходів цивільного захисту населення в період  воєнного стану, для відпрацювання порядку дій у надзвичайних ситуаціях, зокрема учасниками освітнього процесу, Комунальним навчальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» спільно з Обласним методичним кабінетом ДСНС України в Київській області з 15 листопада по 01 грудня проведено навчання директорів закладів загальної середньої освіти територіальних громад Київської області з теми: «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану». Від Богуславської громади учасниками заходу стали: директор Ісайківської гімназії Богуславської міської ради Поліщук Ірина Миколаївна, директор Саварської гімназії ім. А.М. Люльки Богуславської міської ради Кушнір Валентина Анатоліївна та директор Вільховецької гімназії Богуславської міської ради Чмир Микола Іванович.

14:59 29.12.2022

Стартує конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2023

У межах відзначення Дня охорони праці Державна служба України з питань праці спільно з ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» проводять XII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023.

15:10 27.12.2022

Авто для ЗСУ

Сьогодні, 19 грудня, у день Святого Миколая, коли всі налаштовані на дива, начальник відділу культури та відділу освіти офіційно вручили ключі від автомобіля, який було придбано для військовослужбовців Богуславщини, на кошти зібрані працівниками закладів освіти, закладів культури та соціально-гуманітарного управління ВК БМР. Віддавши свій одноденний заробіток, спільними зусиллями працівникам вдалося зібрати понад 200 тис.грн.

09:12 20.12.2022

19 грудня - День святого Миколая

Напередодні Дня Святого Миколая відділ культури молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради та колектив міської філії Будинку культури організували для дітей та їхніх рідних справжнє шоу-свято, аби кожен із присутніх зміг хоч на хвилинку забути про всі негаразди, поринути у світ казок та зарядитись адреналіном.

15:30 19.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень