A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

19 грудня - День святого Миколая

Дата: 19.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 66

Напередодні Дня Святого Миколая відділ культури молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради та колектив міської філії Будинку культури організували для дітей та їхніх рідних справжнє шоу-свято, аби кожен із присутніх зміг хоч на хвилинку забути про всі негаразди, поринути у світ казок та зарядитись адреналіном.

І розваг сьогодні було на будь-який вік і смак.

У фойє Будинку культури розгорнулась ціла низка безкоштовних майстер-класів від творчих культпрацівників та викладачів Богуславської школи мистецтв. Особливо малеча юрбилася біля столиків, де виготовляли цікаві поробки із солодкими сюрпризами у вигляді зайчика, який є символом Нового 2023 року. Залюбки дітвора поспішала до зони із аквагримом, де за допомогою фарб можна було перетворитись в улюбленого казкового героя.

Поки одні юні мрійники займалися творчістю, інші поспішали написати листи Святому Миколаю, сфотографуватися у святковій Резиденції та залишити на ялинці побажань свої листівки-вітання для захисників, які після свят відправляться в «гарячі» точки до земляків.

Проте це був лише початок цікавих розваг, які протягом трьох годин «сипалися» на дітей, адже «помічники» Святого Миколая підготували для них дуже багато сюрпризів та подарунків.

Під час святкового заходу були рухливі флешмоби, хороводи, виступи юних талантів, ігри на спритність і уважність, за участь у яких діти отримували із «чарівного мішечка» подарунки. Скільки радості й драйву можна побачити в очах дітей, коли вони брали участь у безпрограшній лотереї, очікуючи, коли ж працівники культури в образах казкових героїв назвуть саме їхній заповітний номер.

Зачарувало дітвору й льодове шоу. А якими гучними оплесками маленькі жителі Богуславської громади зустрічали «Святого Миколая», котрому по черзі розповідали віршики, а в замін отримували солодощі.

Задоволені, із подарунками, солодощами та купою власних поробок розходились по домівках маленькі гості свята, яке вдалося на славу.

Хоча насолоду від заходу отримали й самі організатори, коли чули від присутніх бабусь та мам щирі слова вдячності, коли бачили в їхніх очах сльози радості.

Тож, завдячуючи таким креативним працівникам Будинку культури, ніякий ворог не зможе у наших дітей відібрати свято.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень