A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Щиро вітаю усіх учасників освітнього процесу із святом Останнього дзвоника та закінченням ще одного непростого шкільного року!

Дата: 10.06.2022 19:35
Кількість переглядів: 184

Вже третій рік поспіль заклади освіти громади вимушені закінчувати навчальний рік дистанційно, а передзвони останнього дзвоника слухати в онлайн форматі. Та незважаючи на всі випробовування 2021-2022 навчальний рік підійшов до свого завершення і сьогодні ми проводжаємо у доросле життя випускників, а молодше покоління вітаємо із стартом літніх канікул.

 

2021-2022 навчальний рік в 9 закладах загальної середньої освіти Богуславщини закінчило 2628 учнів, серед них  55 дітей, з числа внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені покинути свої домівки, переїхати до нашої громади та навчатися в наших закладах.

271 четвертокласник подолав першу сходинку до вершини Країни Знань,  закінчивши початкову школу. Цьогоріч вони є першими випускниками початкової школи НУШ та отримають свідоцтво «Про здобуття початкової освіти».

283  учні закінчили основну школу - 9 клас, здобули свідоцтво «Про  здобуття базової середньої освіти», з них 18 – «Про здобуття базової середньої освіти з відзнакою».

78 випускників 11-го класу отримали повну загальну середньо освіту. 12 найкращих випускників 2022 року, за сумлінне навчання та високі досягнення у навчанні отримають найвищі нагороди – 11 золотих та 1 срібну медаль.

 

Шановні випускники! На порозі нового життя зичу кожному з вас знайти своє місце в житті, реалізувати увесь свій потенціал, досягнути всіх цілей та втілити всі мрії. Будьте здорові, оптимістичні, успішні, цілеспрямовані, сміливі і рішучі та вірте у власні сили.

 

Щирі вітання та велика подяка педагогам за вашу нелегку працю, плідний внесок у виховання підростаючого покоління, за знання, терпіння, віру в здібності своїх учнів, за частинку серця відданого дітям.

 

Також слова вдячності батькам за величезне терпіння, увагу, допомогу, за те, що вже 3 роки поспіль є нашими колегами та партнерами в навчанні.

 

Тож вітаю всіх із святом та бажаю кожному миру, віри і впевненості у завтрашньому дні. Нехай це літо буде яскраве, чудове, тихе та мирне.

 

До зустрічі у мирному новому навчальному році!

 

Начальник відділу освіти СГУ ВК БМР                        Ольга ДУХАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень