A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні...

«НЕ ЧЕКАЙТЕ МЕНЕ, МАМО...» 20 лютого керівництво Богуславської міської ради, представники соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради, а також представники організацій та підприємств громади, молодь і жителі міста вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні під час мітингу, який розпочався покладанням живих квітів до підніжжя пам’ятної свічки.

11:14 21.02.2022

День Єднання в закладах освіти

16 лютого 2022 року в Україні вперше відзначають День єднання. Ми повинні показати всьому світу нашу єдність і непохитність, національну згуртованість у праві вибору майбутнього своєї держави. Ми хочемо свободи й готові її виборювати. Адже воля і любов до своєї землі закладені в генах українців.

14:54 16.02.2022

16 лютого оголошено Днем єднання

Відповідно до Указу Президента України, з метою "посилення консолідації" українців, зміцнення їхньої "стійкості" на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. 16 лютого оголошено Днем єднання, аби зміцнити стійкість українського народу в умовах тривожного сьогодення. 

13:30 16.02.2022

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого — особлива дата для воїнів-інтернаціоналістів, адже 33 роки тому в цей день було виведено радянські війська із афганських ущелин. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 

15:34 15.02.2022

Благодійний концерт рок-гурту "ЕНЕС"

13 лютого 2022 року наймолодший колектив дитячо-юнацької рок-студії "Спалах", яка діє при базовому комунальному клубному закладі "Будинок культури", - рок-гурт «ЕНЕС» у складі Каріни Даниленко, Юлії Прус, Еріки Василенко, Ірини Ворон та Макара Махині провів благодійний концерт для дітей з фізичними обмеженнями, які відпочивають в ДОЗ «Зоряний» (с. Карапиші, Миронівської ТГ).

14:39 14.02.2022

В закладах освіти проведено заходи до Дня пам'яті героїв Крут

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна в наш час. З метою вшанування пам’яті молодих борців за волю, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху в ЗЗСО протягом минулого тижня проведено ряд заходів:

14:21 31.01.2022

Запобігання та протидія домашньому насильству

Відповідно до листа Міністерства соціальної політики від 24.12.2021 №21704/0/2-21/47 служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації з метою підвищення рівня поінформованості населення про прояви домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, розуміння суспільством природи цього явища, пропонує відеоролик, який розміщений за посиланням https://fb.watch/a0lEAnv-If/ для застосування та розповсюдження під час проведення регіональних та місцевих кампаній із запобігання та протидії домашньому насильству.

11:02 31.01.2022

Премія ЮНЕСКО за використання інформаційно-комунікаційних технологій в освіті

 До 5 лютого 2022 року триває прийом заявок на здобуття премії імені Короля Хамад Бін Іса Аль-Кхаліфа за використання інформаційних і комунікаційних технологій в освіті. Тема премії: «Використання технологій для створення інклюзивних систем навчання, стійких до криз».

10:53 31.01.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень