A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

Підприємства, установи та організації, що здійснюють господарську діяльність мають прозвітуватися про заборгованість із заробітної плати

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля від 31.08.2021 №38421/1/1-21 Міністерством економіки України (далі - Мінекономіки) спільно з Державною службою України з питань праці створено інформаційну платформу для оперативного інформування про стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах, установах і організаціях.

10:16 05.01.2022

Новорічні ранки в закладах освіти

Новий рік —чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти й дорослі, оскільки знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадувати бажання. Отож, напередодні новорічних свят вихованці та учні освітніх закладів поринули в феєрію новорічних свят.

09:22 31.12.2021

Всеукраїнська виставка-конкурс "Українська традиційна іграшка руками дитини"

У місті Тернопіль з 13 грудня по 17 грудня 2021 року відбулася Всеукраїнська виставка-конкурс "Українська традиційна іграшка руками дитини", організована КЗ ТМР "Школа народних ремесел" та   Тернопільським осередком спілки майстрів народного мистецтва України. Від КЗ "Богуславська школа мистецтв" участь взяли четверо учнів художнього відділу класу "Гончарство" і сьогодні під новорічну ялиночку приїхали офіційні результати конкурсу і подарунки від організаторів і спонсорів конкурсу. 

08:21 31.12.2021

Визначено переможців територіального етапу ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво»

В листопаді-грудні 2021 року з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, розвитку інтелектуального потенціалу дітей та учнівської молоді проходив територіальний етап ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». 

08:14 27.12.2021

Сучасне комп'ютерне обладнання та меблі для середніх класів закладів освіти за сприяння народного депутата В. Колюха вже надійшли до шкіл

Напередодні новорічних свят до освітян Богуславщини завітав Народний депутат Верховної Ради України Валерій Колюх з подарунками. Заклади освіти отримали телевізори, ноутбуки, інтерактивні панелі, принтери та стінки в навчальні кабінети середньої школи, які були придбані за кошти державного бюджету для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

14:02 24.12.2021

Визначено переможців територіального етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику

15-16 грудня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели  нагородження дітей, які перемогли в територіальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти».  

11:14 17.12.2021

Перевірка закладів освіти працівниками ДСНС

Відповідно до частини четвертої статті 5 закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" 14 грудня працівниками Обухівського районного управління було здійснено планову перевірку додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері ЦЗ, техногенної та пожежної безпеки Хохітвянською  гімназією.

15:31 15.12.2021

Колегія відділу освіти

15 грудня 2021 року відбулося онлайн-засідання колегії відділу освіти соціально-гуманітарногоу правління ВК БМР, під час якого було розглянуто та обговорено низку найважливіших питань, зокрема:

14:52 15.12.2021

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

15 грудня рятувальники Обухівського районного управління у рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» завітали до учнів Богуславського ліцею №2.

10:10 15.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень