A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Визначено переможців територіального етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику

Дата: 17.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 120

15-16 грудня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели  нагородження дітей, які перемогли в територіальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти».  

Мета цього конкурсу – пропаганда серед дітей і молоді здорового та безпечного способу життя, виховання культури безпечної життєдіяльності та формування свідомого й відповідального ставлення до особистої та колективної безпеки.

Враховуючи велику кількість робіт журі визначити переможців у номінаціях і вікових категоріях. Переможців Конкурсу нагородили грамотами   та подарунками, висловили подяку всім учасникам.

Кращі роботи будуть представлені для участі в обласному Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень