A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новини

ПОЛІОМІЄЛІТ (ГОСТРИЙ В’ЯЛИЙ ПАРАЛІЧ)

МОЗ за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та  інших міжнародних партнерів, працює над інформуванням населення про небезпеку поліомієліту та збільшенням охоплення дітей вакцинацією від цієї хвороби.

09:53 19.05.2023

Тютюнові вироби - їх шкідливий вплив на здоров’я населення

З метою підвищення рівня обізнаності молоді щодо дотримання вимог антитютюнового законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області  підготувало відео-матеріали стосовно попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення.

15:57 17.05.2023

Проєкт «Мрія» для боротьби з окупантами в інтернеті

Сьогодні, 17 травня 2023 року, учні 7-11 класів та педагоги долучились до перегляду презентації щодо реалізації проєкту «МРІЯ» StopRussiaChannel MRIYA, який створено кіберполіцією України спільно з  волонтерами та небайдужими громадянами.

14:22 17.05.2023

День Європи

9 травня 2023 року Україна разом з усією вільною Європою відзначає День Європи. Україна є і буде частиною Європи. З метою ознайомлення дітей з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями, можливістю долучитися до Європейських цінностей та з нагоди святкування Дня Європи в закладах загальної середньої освіти громади проводилися тематичні заходи:

16:35 09.05.2023

9 травня - День Європи.

Цьогоріч Україна відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС. Ми є частиною родини європейських держав зі спільними цінностями та прагненнями, а Збройні Сили України міцно стоять на захисті всієї Вільної Європи.

09:07 09.05.2023

Мобільний застосунок «Reunite Ukraine» для пошуку осіб

 Управління ювенальної превенції Національної поліції України спільно з компанією "Find My Parent" розроблено мобільний додаток «Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, які безвісті зникли, а також воззєднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

08:50 08.05.2023

150-річчя із дня народження Павла Соропадського та 105-річчя від дня проголошення його Гетьманом Української держави

Державним архівом Київської області (далі – державний архів) до 150-річчя із дня народження Павла Соропадського та 105-річчя від дня проголошення його Гетьманом Української держави підготовлена онлайн виставка «Німецькі козирі Гетьмана Скоропадського», яка розміщення на сайті державного архіву за посиланням https://dako.gov.ua/category/exhibitionists/

08:30 08.05.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень