A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Визначено переможця конкурсного відбору на посаду директора ОЗО Богуславський академічний ліцей №1

Дата: 26.06.2024 17:12
Кількість переглядів: 40

26 червня 2024 року в актовій залі соціально-гуманітарного управління ВК БМР відбувся заключний, ІІІ етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ОЗО Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області.

Конкурсна комісія на чолі з її головою Поліщук Оксаною Василівною, заслухали публічну презентацію кандидатки на посаду директора ОЗО Богуславський академічний ліцей №1 щодо перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та провели співбесіду.

Внаслідок заслуханої презентації, проведеної співбесіди, а також відповідно до результатів конкурсних випробовувань конкурсна комісія прийняла рішення рекомендувати соціально-гуманітарному управлінню ВК БМР призначити Шокало Марію Сергіївну на посаду директора опорного закладу освіти Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області, як переможця конкурсу шляхом укладення контракту терміном на 2 роки.

Фото без опису

Вітаємо Шокало Марію Сергіївну з успішним проходженням конкурсного відбору та щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях!

 

Докладніше про конкурс у рубриці Вакансії/Конкурс.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень