A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Допомога на маскувальні сітки, щоб захистити життя оборонців країни

Дата: 30.05.2024 15:51
Кількість переглядів: 91

День Героїв - це свято величі духу українських вояків – борців за волю України. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Українці століттями виборюють своє право на незалежність та свободу, а ми маємо берегти пам'ять про звитяги кожного та кожної, хто віддав своє життя за Батьківщину.

Напередодні Дня Героїв колективами закладів освіти Богуславської громади, працівниками соціально-гуманітарного управління та КЗ «Богуславська школа мистецтв» було ініційовано акцію зі збору коштів на закупівлі матеріалів для плетіння маскувальних сіток та підтримки волонтерської діяльності міської філії БККЗ «Будинок культури», клубних філій сіл Чайки, Дибинці, Тептіївка та Хохітва.

Плетіння маскувальних сіток для ЗСУ – це не лише практична допомога воїнам, а й важливий символ підтримки та вдячності, дієвий спосіб показати нашим військовим, що громада їх підтримує та цінує.

Щиро дякую всім працівникам закладів освіти та соціально-гуманітарного управління, які долучилися до благодійної справи .

Зібрані кошти, в сумі 40 590 грн., будуть передані на волонтерські  пункти.

Разом ми -  сила. Разом до Перемоги.

Начальник управління ОКСАНА ПОЛІЩУК

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень