A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

«Шляхи подолання виховних втрат в ЗЗСО в умовах воєнного стану»

Дата: 03.05.2024 14:01
Кількість переглядів: 38

03 травня на базі ОЗО Богуславський ліцей №2 відбувся аукціон педагогічних ідей «Шляхи подолання виховних втрат в ЗЗСО в умовах воєнного стану» для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. 
Катерина ЗАПОРІЖСЬКА, заступник директора з виховної роботи, представила програму та методи, які були розроблені та пропрацьовані у ОЗО Богуславський ліцей №2 для відновлення повноцінного виховного процесу, який є надзвичайно важливим для розвитку та благополуччя учнів в умовах війни, адже виховний процес є невіддільним складником освітнього процесу орієнтованим на загальнолюдські цінності і виховання повинно бути наскрізною лінією роботи закладу освіти, яку не можна й не треба відділяти від стратегії розвитку закладу.
Надія ТІГАШОВА, практичний психолог ліцею, ознайомила присутніх з  релаксаційними техніками для зняття психоемоційного напруження.
Тетяна БОНДАР, заступник директора з виховної роботи Академічного ліцею №1, також поділилася досвідом та методами роботи «Як долати виховні втрати?»


 

Як підсумок, варто зазначити, що подолання виховних втрат в закладах освіти є складним, але вкрай важливим завданням, яке потребує консолідації зусиль всіх учасників освітнього процесу. Лише спільними зусиллями адміністрації, вчителів та батьків ми зможемо створити атмосферу, в якій кожен учень буде отримувати необхідну підтримку та можливості для всебічного розвитку. Запровадження ефективних практик, налагодження комунікації та постійне вдосконалення підходів дозволять зменшити виховні втрати та забезпечити успіх кожного учня.

Спеціаліст 1 категорії

Марина ГРАФІНОВА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень