A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дякуємо за підтримку!

Дата: 02.05.2024 10:45
Кількість переглядів: 52

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету  у  світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства.  Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу. І саме вчитель своїми знаннями, мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами допомає учням реалізувати свої знання та вміння у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсі-захисту МАН, учнівських конкурсах, спортивних змаганнях. Підтримати талановитих учнів та їх наставників - одне з пріоритетних завдань голови  Богуславської громади Віталія Хоменка, депутатів міської ради. Протягом року учні-переможці та призери отримують стипендію міського голови та депутатів міської ради, випускники - одноразову грошову виплату, а за рішенням сесії Богуславської міської ради від 30.04.2024 року вчителі та тренери, які підготували учнів-призерів та переможців отримають одноразову грошову винагороду від 2000 гр. до 10000 гр.

Щиро дякуємо міському голові Віталію Хоменку, депутатам міської ради за підтримку талановитої молоді Богуславщини, вчителів, тренерів, керівників закладів освіти.

І окремі слова вдячності вчителям, які доклали свої зусилля, щоб підготувати наших учнів  до таких високих результатів.

Перемоги учнів та вчителів - це ще один крок до перемоги нашої країни.

 

Також дякуємо міському голові та депутатському корпусу за постійну підтримку у створенні безпечного освітнього простору у закладах громади, зокрема за виділення коштів на ремонт покрівлі та облаштування системи пожежної сигналізації Хохітвянської гімназії.

 

Начальник управління                                                                           Оксана ПОЛІЩУК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень