A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Вчителі початкових класів підсумували роботу методичної спільноти в 2023/2024 навчальному році

Дата: 25.04.2024 13:27
Кількість переглядів: 135

24.04.2024 року на базі Богуславського академічного ліцею №1 для вчителів 2 класів, відбувся «Методичний марафон» з теми: “Підсумки роботи методичної спільноти вчителів початкових класів за 2023/2024 навчальний рік”.

В ході заходу було обговорено ряд питань:

1). Підведення  підсумків методичної спільноти вчителів 2 класів за 2023-2024 навчальний рік. (Залуцька О.В., голова методичної спільноти, вчитель Богуславського академічного ліцею №1, Килочицька Т.М., яка розповіла про інтеграцію навчальних предметів в початковій школі як ефективну форму навчання молодших школярів, Добровольська Л.В. про мотивацію, яка є в навчанні  ключем до розвитку пізнавального інтересу учнів, Осіпенко В.Г., яка ознайомила із завданнями для самопідготовки із різних предметів у співвіднесенні з вимогами Санітарного регламенту, Стеценко  Н.Ф., яка розповіла про навчальні ігри у освітньому процесі молодших школярів, Котівська Н.М. про методичні фішки на уроках гуманітарного циклу. Гриб В.Ю., яка ознайомила з  елементами STEM-освіти на уроках ЯДС, Нестеренко І.О., про математику в стилі STARTUP, Шокало О.В., яка розповіла про формування ключової компетентності «уміння вчитися» в учнів початкової школи, Матійко В.В., яка ознайомила із освітніми змінами та як правильно балансувати між традиційними та сучасними формами роботи на уроці.        

2). Панорама ідей. Складання перспективного плану роботи  методичної  спільноти вчителів 2 класів на 2024/2025 навчальний рік.

3). На допомогу вчителю. Знайомство із навчальними платформами, що використовуються в роботі вчителями початкових класів для проведення уроків.

4). На допомогу вчителю. Знайомство із платформами, що використовуються освітянами для підвищення кваліфікації. (Залуцька О.В., голова методичної спільноти, вчитель Богуславського академічного ліцею №1)

Учасники методичного заходу виробили рекомендації:

  1. Формувати мотивації учнів до вивчення предметів.
  2. Використовувати систему інтегрованих уроків, елементи STEM-освіти та STARTUP.
  3. Поєднувати традиційні та інноваційні  форми та методи роботи.
  4. Продовжувати втілювати національно- патріотичне виховання та виховувати громадянську позицію в учнів.

Спеціаліст 1 категорії 

Валентина ЗЛОЧЕВСЬКА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень