A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Богуславщина гордиться нашими юними спортсменами, які беруть активну участь в ІІІ (районному) етапі всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч».

Дата: 23.04.2024 16:29
Кількість переглядів: 6

23 квітня 2024 року в м. Кагарлик відбулися районні змагання із черліденгу та спортивного орієнтування в рамках загальнонаціонального спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».  На даному етапі  Богуславщину було представлено командами ОЗО Богуславського академічного ліцею №1 з черліденгу  та ОЗО Богуславське НВО "Ліцей №3 - МАН" - спортивного орієнтування.

 

За результатом наполегливої боротьби І місце районного етапу з черліденгу виборола команда ОЗО Богуславського академічного ліцею № 1, яка представлятиме наш район у обласному етапі змаганнь «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Вітаємо наших енергійних, пластичних, харизматичних спорсменок! Бажаємо натхнення, позитиву, успіхів, радості та насолоди від нових перемог.

Команда із спортивного орієнтування ОЗО Богуславського НВО «Ліцей № 3 – МАН» зайняла ІІІ місце у районному етапі змагань. У напруженій боротьбі дівчата та хлопці проявили свої найкращі якості – кмітливість, стратегічне мислення, концентрацію та прийняття швидких рішень. Тепер ми точно знаємо, що школярі Богуславщини ніколи не загубляться у просторі.

Дякуємо нашим захисникам за можливість вчитися і займатися спортом у вільній та незалежній Україні!

Крокуємо разом до Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень