A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Міні-змагання зі спортивного орієнтування стали заключними в територіальному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 29.03.2024 09:54
Кількість переглядів: 20

23 березня в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" відбулись міні-змагання зі спортивного орієнтування серед учнів 5-7 класів, які займаються в гуртках туристсько-краєзнавчого напряму Опорного Закладу Освіти Богуславське НВО "Ліцей №3-МАН".

Учасники пройшли 2 дистанції, в яких потрібно було знайти 13 контрольних пунктів. Це дистанції: "За вибором" та "В заданому напрямку."

Безпекова ситуація нам диктує свої правила, тож дистанції були короткі, а контрольні пункти судді розмістили в межах території ліцею.

Окрема вдячність учасникам Рою "Калина" (всеукраїнської гри "Джура"), які працювали суддями на дистанції та допомагали в проведенні Особистої Першості.

Оскільки серед інших закладів освіти заявок на участь в даному виді спорту зареєстровано не було, змагання територіального етапу не проводилися, а команда ОЗО Богуславський НВО "Ліцей №3 - МАН" автоматично визначена представником громади в ІІІ (районному) етапі.

Бажаємо спортсменам успіху, впевненості та віри у власні сили, гарних результатів на ІІІ етапі змагань.⠀ 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень