A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Формування творчої особистості та створення умов для самореалізації учня на уроках образотворчого мистецтва

Дата: 27.03.2024 08:39
Кількість переглядів: 54

27.03.2024 року на базі ОЗО Богуславського НВО «Ліцей №3 - МАН» відбулось засідання круглого столу вчителів образотворчого мистецтва з теми: «Формування творчої особистості та створення умов для самореалізації учня на уроках образотворчого мистецтва».

Керівником методичної спільноти вчителів мистецьких дисциплін Олександром Сокальським була представлена презентація «Розвиток творчих здібностей учнів засобами мистецтва». Олександр Леонідович поділилася досвідом роботи з даного питання.

У ході роботи були розглянуті питання щодо викладання предмета в умовах НУШ. В обговоренні взяли участь вчителі:

Наталія Давиденко–Нагорна, вчитель образотворчого мистецтва ОЗО Богуславського академічного ліцею №1 з теми: «Нестандартні прийоми та техніки малювання на уроках образотворчого мистецтва» та Ольга Штронда, вчитель образотворчого мистецтва Вільховецької гімназії з теми: «Формування творчої особистості та створення умов для самореалізації учня на уроках образотворчого мистецтва».

Всі учасники засідання круглого столу взяли активну участь у майстер-класі «Виготовлення оберегу – ляльки-мотанки», збагативши власний досвід новими ідеями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень